Yardım Autopack crclist sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan karasovalye
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 17
  • Gösterim Gösterim 163
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

karasovalye

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
autopack hata alıyorum bu resimdeki gibi izin verdim crclist 777 yaptım

Dosya Eklentileri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    69,9 KB · Gösterim: 47
Ronark crclist ekleme yapmıssınız bir bakın istersenız \ / yollarda sorun olabilir

crc list atarmısınız

crc listte sorun gorunmuyor buyuk ıhtımal url sorun var bu nedenle dosya boyutu url ile birbirini karsılamıyor sunucu kısmında bir sorun var

Crc listen sorun gorunmuyor andsk ile yardımcı olmak isterdim yogunlugumdan dolayı bakamıyorum kusuruma bakmayın yoksa bakardım fakat bu sorunla ilgilenen ustalar cıkacaktır umarım sorununuz cözûlür diger arkadaslara ise faydalı olacagını dusunuyorum iyi forumlar dilerim

Whiste hocamızın konusuna bakın isterseniz benim tahminimce config ve url kısmında hata oldugunu dusunuyorum simdi crc listte sorun oldugunu dusunmustum fakat bir proglem gorunmuyor

Whiste hocamızın konusuna bakın isterseniz benim tahminimce config ve url kısmında hata oldugunu dusunuyorum simdi crc listte sorun oldugunu dusunmustum fakat bir proglem gorunmuyor
Ona baktım yaptım yine hata var bide outopack resim görünmüyo

Crc listen sorun gorunmuyor andsk ile yardımcı olmak isterdim yogunlugumdan dolayı bakamıyorum kusuruma bakmayın yoksa bakardım fakat bu sorunla ilgilenen ustalar cıkacaktır umarım sorununuz cözûlür diger arkadaslara ise faydalı olacagını dusunuyorum iyi forumlar dilerim
Senin canın sağolsun

Autopack soğudum artık

Eğer herşeyi doğru yaptığına eminsen , www ve https yi web sağlayıcın kontrol etsin , www ve https yönlendirmeleri düzgün değilse, Autopack veya CRClist dosya çekmeye çalışırken hatalar alabilir. www olmadanda dene ek olarak web sitende belki özel .htacces ayarları vardır orayıda kontrol edebilirsin

Geri