- Ticaret Puanı
- 0
baktım sorun yok her şey normal ama bu hatayı alıyorum web sitesi aldım autopack metin2torrent.config.xml dosyaı vermediRonark crclist ekleme yapmıssınız bir bakın istersenız \ / yollarda sorun olabilir
crc list atarmısınız
Ben başka dosyadan metin2torrent Autopack aldım site sahibi metin2torrent.config.xml vermedicrc listte sorun gorunmuyor buyuk ıhtımal url sorun var bu nedenle dosya boyutu url ile birbirini karsılamıyor sunucu kısmında bir sorun var
Ona baktım yaptım yine hata var bide outopack resim görünmüyoMerhaba arkadaşlar,
Metin2'nin kullandığı otopack sistemini nasıl kurabileceğimizi youtube kanalında 3 bölümlük kısa bir seri ile anlatmaya çalıştım.
Bu rehber sayesinde şunları öğreneceksiniz.
Bunları öğretmeden önce gerekli olan dosyaları indirmeniz gerekli.
- Kendi oto pack exenizi hazırlama.
- Oyun dosyalarını otopack serverine eklemek.
- Otopack güncellemesini yapmak.
Bu dosyalardan ilki oto launcherin kendi dosyaları;
İndirme linkleri;
cloud.mail.ru:Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
Paylaşılan dosyalarda şu dosyalar bulunmaktadır;
- Metin2'nin...
Whiste hocamızın konusuna bakın isterseniz benim tahminimce config ve url kısmında hata oldugunu dusunuyorum simdi crc listte sorun oldugunu dusunmustum fakat bir proglem gorunmuyor
Senin canın sağolsunCrc listen sorun gorunmuyor andsk ile yardımcı olmak isterdim yogunlugumdan dolayı bakamıyorum kusuruma bakmayın yoksa bakardım fakat bu sorunla ilgilenen ustalar cıkacaktır umarım sorununuz cözûlür diger arkadaslara ise faydalı olacagını dusunuyorum iyi forumlar dilerim
Video izlediğim gibi yaptım bunu başka Autopack metin2torrent.config.xml dosyasından aldım bide web sahibi bu / dizine at dedi 0.0.0.1verdiğiniz url eksik mi acaba /ronark ile başlıyor öncesinin doğru yazılı olduğundan emin misinizLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.gibi yani
anydesk paylaşırsan özelden bi kontrol edeyimVideo izlediğim gibi yaptım bunu başka Autopack metin2torrent.config.xml dosyasından aldım bide web sahibi bu / dizine at dedi 0.0.0.1
Pc değilim kral zaten sinirlendim Autopack bide 2 kişi daha denedi onlarında aklı karıştı onlarda yapamadı yarın pc geçersem sana özelden atarımanydesk paylaşırsan özelden bi kontrol edeyim
Autopack soğudum artık