Athenora2 - 16 / 250 Orta Emek Saltanat Tipi Server

meteek

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
✨
Athenora2 – Yeni Nesil Metin2 Deneyimi!
✨

🎮
16-250 Orta Emek seviyeli sistem ile hem keyifli hem de adil bir oyun düzeni seni bekliyor.
🏘️
Yepyeni köy görünümleri ile taze bir atmosferde başlangıç yapacaksın.
⚔️
Her bayrağa özel kasılma adaları, rekabeti daha adil ve zevkli hale getiriyor.
🔄
Özel tasarlanmış çok dönüşümlü item sistemi ile eşyalarını farklı şekillerde geliştir.
🐉
Pet level ve pet atak sistemi ile yanındaki dostunu güçlendir!
💎
Güçlü +9 taş sistemi sayesinde karakterini daha stratejik şekilde donat.
🗺️
Sürükleyici beta maplar ile yeni maceralara yelken aç.
💠
Su Taşı & Bar Pazar Sistemi ile ekonomiye yepyeni bir soluk geliyor.
🏰
Loncalara özel sistemler ve düzenli lonca savaşları ile topluluk ruhunu doyasıya yaşa.

📅
Açılış Tarihi: 29.08.2025
🌐
Daha fazla bilgi için:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

💥
Athenora2 dünyasına katıl, gerçek orta emek deneyimini yaşa
💥

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Wslik server mi zannetin hasancım :D
ne yalan söyliyim şuan 76 oldum ama +9 item düşmemesi canvarlardan kötü olmuş aşırı zorlayıcı hiçbir şey yapamıyorum çıktım (dönüşümün en baştaki itemlerden bahsediyorum) kolye kask falan bi tek bilezik şeyden düştü onun harici ayakkabı kask kalkan falan yok hiçbir yerde bi azo çıkarsan sanırım kolye veriyormuş deniyim dedim son katta yattım :D birde şuan piyasa belli değil 400 beyaz inci var 600 define 160 170 tane mi ne 50m bar var 20 tanede 100lük var ne kadara gider 200 tanesi belli değil daha yeni açıldığı için zamanla oturur birde oyun içi sizde tic yaparsanız insanlardan bir şeyler alırsanız piyasa dönmeye başlar diye düşünüyorum yavaş yavaş

ne yalan söyliyim şuan 76 oldum ama +9 item düşmemesi canvarlardan kötü olmuş aşırı zorlayıcı hiçbir şey yapamıyorum çıktım (dönüşümün en baştaki itemlerden bahsediyorum) kolye kask falan bi tek bilezik şeyden düştü onun harici ayakkabı kask kalkan falan yok hiçbir yerde bi azo çıkarsan sanırım kolye veriyormuş deniyim dedim son katta yattım :D birde şuan piyasa belli değil 400 beyaz inci var 600 define 160 170 tane mi ne 50m bar var 20 tanede 100lük var ne kadara gider 200 tanesi belli değil daha yeni açıldığı için zamanla oturur birde oyun içi sizde tic yaparsanız insanlardan bir şeyler alırsanız piyasa dönmeye başlar diye düşünüyorum yavaş yavaş
Hard emek dedikleri bu olsa gerek küpeler 2.köy kolye ve ayakkabı vadi kask örümceklerden çıkar klasik metin2? :)

ne zamandır böyle bir server oynamadım ve önceki sezonunu da oynamıştım arkadaşımla beraber epey eğlenmiştik Posedion2'di sanırım ismi
Posedionda coreler beni çıldırtmıştı mücadele edemedik ama bunda şükür kalkındırıcaz bakalım

Geri