- Ticaret Puanı
- 0

Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Sağol hasocumhayırlı olsun kanksss
Dört gözle bekliyorumreis valla gelmeyi unuttum yarın geliyorum haberin olsun
ne zaman aktif olursan o zaman gireyim svyeDört gözle bekliyorum![]()
Her zaman aktifim 24/7 artık açtık oyunu şükürne zaman aktif olursan o zaman gireyim svye
svdeyimHer zaman aktifim 24/7 artık açtık oyunu şükür
Hoşunuza gitti mi?svdeyim
8 taşımı ve 2 itemimi yaktığın için hoşuma gitmedi savcılar göreve burada item yakıyolarHoşunuza gitti mi?
Wslik server mi zannetin hasancım8 taşımı ve 2 itemimi yaktığın için hoşuma gitmedi savcılar göreve burada item yakıyolar
ne yalan söyliyim şuan 76 oldum ama +9 item düşmemesi canvarlardan kötü olmuş aşırı zorlayıcı hiçbir şey yapamıyorum çıktım (dönüşümün en baştaki itemlerden bahsediyorum) kolye kask falan bi tek bilezik şeyden düştü onun harici ayakkabı kask kalkan falan yok hiçbir yerde bi azo çıkarsan sanırım kolye veriyormuş deniyim dedim son katta yattımWslik server mi zannetin hasancım![]()
ne zamandır böyle bir server oynamadım ve önceki sezonunu da oynamıştım arkadaşımla beraber epey eğlenmiştik Posedion2'di sanırım ismi8 taşımı ve 2 itemimi yaktığın için hoşuma gitmedi savcılar göreve burada item yakıyolar
Hard emek dedikleri bu olsa gerek küpeler 2.köy kolye ve ayakkabı vadi kask örümceklerden çıkar klasik metin2?ne yalan söyliyim şuan 76 oldum ama +9 item düşmemesi canvarlardan kötü olmuş aşırı zorlayıcı hiçbir şey yapamıyorum çıktım (dönüşümün en baştaki itemlerden bahsediyorum) kolye kask falan bi tek bilezik şeyden düştü onun harici ayakkabı kask kalkan falan yok hiçbir yerde bi azo çıkarsan sanırım kolye veriyormuş deniyim dedim son katta yattımbirde şuan piyasa belli değil 400 beyaz inci var 600 define 160 170 tane mi ne 50m bar var 20 tanede 100lük var ne kadara gider 200 tanesi belli değil daha yeni açıldığı için zamanla oturur birde oyun içi sizde tic yaparsanız insanlardan bir şeyler alırsanız piyasa dönmeye başlar diye düşünüyorum yavaş yavaş
Posedionda coreler beni çıldırtmıştı mücadele edemedik ama bunda şükür kalkındırıcaz bakalımne zamandır böyle bir server oynamadım ve önceki sezonunu da oynamıştım arkadaşımla beraber epey eğlenmiştik Posedion2'di sanırım ismi
evet fakat +4 +6 falandı sanırsamHard emek dedikleri bu olsa gerek küpeler 2.köy kolye ve ayakkabı vadi kask örümceklerden çıkar klasik metin2?![]()
Saltanatın aynısı yapalım derken daha zorunumu yaptık acaba?evet fakat +4 +6 falandı sanırsam![]()
gel gel oynarız @TheAdmin33 le kasılıyozne zamandır böyle bir server oynamadım ve önceki sezonunu da oynamıştım arkadaşımla beraber epey eğlenmiştik Posedion2'di sanırım ismi
wslik plmasın ama kolay olsun biraz yaWslik server mi zannetin hasancım![]()
sanırım biraz öyle olduSaltanatın aynısı yapalım derken daha zorunumu yaptık acaba?![]()