Bulundu Ataturk 100 Yıl Npc Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan BOZOK
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 195
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulduğu için "Bulundu" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

BOZOK

Anka2 Rinamt2 Projesıne Hakim Olan Tek Kalite
Gold Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
1
Merhaba arkadaslar böyle bir npc arıyorum elinde olan varsa paylasırsa cok mutlu olurum

IMG_20250417_125539.webp

Son düzenleme:
Çözüm
Bu Konula İlgili Bazı Araştırmalar Yaptım Fakat İstediğim Gr2 Dosyasını Bulup Düzenleme Yaparak Kendi Filesime Uyguladım Konunun Açıgı İse Ox Bayraklarıydı Fakat Paylaşacagım Dosyada Hem Map Var Hem İse Gr2 Dosyaları Var Istıyen Istedıgı Şekil Tasarlıyıp Uyguluyabılır İçindekı Map İse Özelleştirilmiş Map Olmak Üzere xxx Forumda Alıp Tasarımı Gercekleştirmiş Bulunmaktayım Konu Ne Kadar Eskı Olsada Hem Kendim İçin Hem Forumumuz İçin Faydalı Olacagına İnanıyorum Saygı ve Sevgılerımle

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

ox bayraklarının değiştirilmiş hali gibi duruyor çektiği dds i değiştiren programlar vardı o şekilde yapılabilir texture changer olabilir ismi

Bu Konula İlgili Bazı Araştırmalar Yaptım Fakat İstediğim Gr2 Dosyasını Bulup Düzenleme Yaparak Kendi Filesime Uyguladım Konunun Açıgı İse Ox Bayraklarıydı Fakat Paylaşacagım Dosyada Hem Map Var Hem İse Gr2 Dosyaları Var Istıyen Istedıgı Şekil Tasarlıyıp Uyguluyabılır İçindekı Map İse Özelleştirilmiş Map Olmak Üzere xxx Forumda Alıp Tasarımı Gercekleştirmiş Bulunmaktayım Konu Ne Kadar Eskı Olsada Hem Kendim İçin Hem Forumumuz İçin Faydalı Olacagına İnanıyorum Saygı ve Sevgılerımle

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri