SakinAdam Üye Üye Mesaj 46 Çözümler 6 Beğeni 11 Puan 74 Ticaret Puanı 0 3 Ağustos 2025 #1 Attan in bin yapınca yerde ki vurduğu hasarı vuruyor ama item çıkar tak yapınca düzeliyor
CyberCan Çaylak Üye Üye Mesaj 9 Beğeni 2 Puan 20 Ticaret Puanı 0 3 Ağustos 2025 #2 yeni bir eklenti yaptıktan sonra mı bu hatayı aldın? Upvote 0 Downvote
SakinAdam Üye Üye Mesaj 46 Çözümler 6 Beğeni 11 Puan 74 Ticaret Puanı 0 3 Ağustos 2025 #3 CyberCan demiş ki: yeni bir eklenti yaptıktan sonra mı bu hatayı aldın? Hepsini görmek için tıklayın... Hayır martysama 5.7 filesini kurdum test ederken farkettim Upvote 0 Downvote
CyberCan demiş ki: yeni bir eklenti yaptıktan sonra mı bu hatayı aldın? Hepsini görmek için tıklayın... Hayır martysama 5.7 filesini kurdum test ederken farkettim
CyberCan Çaylak Üye Üye Mesaj 9 Beğeni 2 Puan 20 Ticaret Puanı 0 3 Ağustos 2025 #4 SakinAdam demiş ki: Hayır martysama 5.7 filesini kurdum test ederken farkettim Hepsini görmek için tıklayın... diğer karakterlerde de aynısını yapıyor mu sadece savaşçıya özgü mü? Upvote 0 Downvote
SakinAdam demiş ki: Hayır martysama 5.7 filesini kurdum test ederken farkettim Hepsini görmek için tıklayın... diğer karakterlerde de aynısını yapıyor mu sadece savaşçıya özgü mü?
SakinAdam Üye Üye Mesaj 46 Çözümler 6 Beğeni 11 Puan 74 Ticaret Puanı 0 4 Ağustos 2025 #5 CyberCan demiş ki: diğer karakterlerde de aynısını yapıyor mu sadece savaşçıya özgü mü? Hepsini görmek için tıklayın... Hepsinde aynı oluyor çözemedim bir türlü Upvote 0 Downvote
CyberCan demiş ki: diğer karakterlerde de aynısını yapıyor mu sadece savaşçıya özgü mü? Hepsini görmek için tıklayın... Hepsinde aynı oluyor çözemedim bir türlü