Anti Hack & Akıllı Bot Kontrol Sistemi (V2)

  • Konuyu açan Konuyu açan Grafik3r
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 455

Grafik3r

Üye
Üye
Mesaj
40
Beğeni
81
Puan
301
Ticaret Puanı
0
Piyasadaki statik korumaların aksine, tamamen sunucu taraflı (Server-Side) çalışan ve kendi kendini kalibre edebilen akıllı koruma sistemini sunuyorum. Bu sistem, yalnızca hileyi engellemekle kalmaz; oyuncu davranışlarını analiz ederek botları gerçek oyunculardan ayırt eder.

Temel Özellikler​

Otomatik Öğrenme Modu (Learning Mode)Sistem, yasal sınırda olan oyuncuları "güvenli" olarak işaretler ve limitleri dinamik olarak günceller. Bu sayede lag veya bağlantı sorunları nedeniyle oluşan hatalı cezalandırmalar tamamen engellenir.

Gelişmiş Hareket ve Vuruş Kontrolü
  • Koordinat Doğrulama: Oyuncunun hareketleri harita verileriyle (Sectree) kıyaslanır. Geçilemez alan ihlallerinde sistem oyuncuyu geri atar.
  • Işınlanma Engeli: Paketler arası koordinat farkı oyuncu hızına göre hesaplanır; limit dışı sıçramalar anında engellenir.
  • Bot Algılama: Vuruş takibi, hareket kilidi ve zaman ayarlı imha protokolleri ile tam koruma sağlanır.
Performans ve YönetimTüm kontroller düşük maliyetli fonksiyonlarla yapıldığı için sunucuya ek yük bindirmez. Ayarlar dosyası üzerinden, sunucuyu kapatmaya gerek kalmadan tüm limitleri ve ceza puanlarını anlık olarak değiştirebilirsiniz.

Teknik Güncellemeler​

  • Modern Captcha: Kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına Captcha sistemi yenilenmiş, paket buffer sorunları giderilmiştir.
  • Özelleştirilebilir Havuz: Captcha ekranında seçilmesi gereken eşyalar artık ayarlar dosyasından düzenlenebilmektedir.
  • Optimizasyon: Metin taşlarından ve çevresindeki canavarlardan gelen puan yapısı kaldırılmıştır; böylece otomatik metin kesme sistemleriyle çakışma yaşanmaz.

Küçük Bilgiler ve Yapılandırma​

Sistem; ceza puanı sınırı (Score Limit), dokunulmazlık süresi (Immunity Time) ve saldırı hızı çarpanları (Calibration) gibi parametreler üzerinden tam denetim sağlar. Hile tespit edildiğinde oyuncuya ceza puanı eklenir ve sınır aşıldığında doğrulama ekranı tetiklenir.



 

Dosya Eklentileri

  • HackFIX Update.rar
    HackFIX Update.rar
    9,2 KB · Gösterim: 14
  • 0127_074357.webp
    0127_074357.webp
    182,1 KB · Gösterim: 102
  • 0127_074403.webp
    0127_074403.webp
    188,9 KB · Gösterim: 100
Son düzenleme:
Eline emeğine sağlık güzel bir iş çıkarmışsın
 
başarılı eline sağlık oyuncuyu dağlara çıkarmadan çıkar çıkmaz dclemen daha iyi olur bence vuruş hızı hareket hızı yükseldiğinde log olarak geliyorum hangi oyuncunun aştığı ve bot kontrol ekranı çıkınca hala atak yapabiliyormu vuruş animasyonları değiştiğinde hızlı vurmaya başladığında direk oyundan atmak daha mantıklı bence
 
başarılı eline sağlık oyuncuyu dağlara çıkarmadan çıkar çıkmaz dclemen daha iyi olur bence vuruş hızı hareket hızı yükseldiğinde log olarak geliyorum hangi oyuncunun aştığı ve bot kontrol ekranı çıkınca hala atak yapabiliyormu vuruş animasyonları değiştiğinde hızlı vurmaya başladığında direk oyundan atmak daha mantıklı bence
Yorum için teşekkür ederim. Dağlara çıkmadan DC sistemi için çok kolay bir yol ekledim; 30 saniye muafiyeti var, dilerseniz onu 10 saniyeye de düşürebilirsiniz. Ben oyuncunun yazma hızını düşünerek biraz esnek bıraktım. Captcha atma sebebi, her zaman doğru Duvar tespiti yapamayabilir (Lag vb farktörler), hilesiz oyuncuyu mağdur etmemek adına, hileli oyuncuya da geçiş vermemek adına böyle bir plan oluşturdum. Puan sistemine göre işliyor 100 puana göre skor belirleyip bunu da 35 artacak şekilde yaptım. Dilerseniz tek puana da çekebilirsiniz 35 i direk 100 e tamamlayabilirsiniz. Böylece normal oyuncuya ara ara gelecek uyarı, hile kullanıcısına direk gelir ve sıkar. Yüksek hızlarda log mantığını lInterval eklemesi ile iki vuruş arası ms süresini baz alarak hilecinin imkansız vuruşlarını yakalamayı hedefledim. Ama oyuncuyu sıkmamak adına herhangi bir captcha değil de kalibrasyon sonrası fazla yapılan atakları return false mantığı ile boşa çıkardım. Bunu da battle.cpp deki eklemelerle netleştirmeye çalıştım. Captcha geldikten sonra oyuncuyu ataksız bıraktım ki hile ise ölmeyi beklesin. Hile yapan saniyelik captcha alır mantığı ile kurdum aslında. Log konusuna gelecek olursak Debug 1 oyundaki attığın adıma kadar bütün logları kapsar onu ölçümlemeleri yaparken kullandım daha öğrenme prensibini kurmadan önce ölçümler alıyordum Cheat Engine ile vs... daha sonra onu 2 bir eklenti ile Debug 0 olduğu zaman sadece hile uyarılarını log tutacak bir yapı kurdum. Bot kontrol olayını da sabit süreler ile ezberlenmesinden ziyade vuruşa dayalı bir sistem koydum. Kişi oyundan düşmediği veya ışınlanmadığı sürece Moblara vurduğu atak sayılır ve belirlenen değere ulaşınca Bot Kontrol gelerek oyuncudaki atak yapsa bile vuruşu boşa düşürür. Bot sistemi için de yine ayar menüsünde istediğin kadar vuruş ekleme özelliği koydum. Bunun dışında oto av sistemi olan oyunları düşünerek Metin taşlarına ve Metin slotlarına metine vurarak öldürdüğün sürece sayı saymayacak yani bot takibi yapmayacak ekleme yaptım GetTarget yapısı ile Metin taşına vurduğu sürece Bot Kontrolünü kapattım bir nevi. Aklınıza takılan başka birşey varsa memnuniyet ile cevap verebilirim :)
 
elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş başarılarının devamını dilerim abi (y)(y)(y)
 
Geri
Üst