- Ticaret Puanı
- 0
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
yazmanız gerekli aksi taktirde hata alırsınızaffect.h:#ifdef ENABLE_ANTI_EXP AFFECT_EXP_CURSE = 543, //başka bir efektle aynı numara olmasın. #endif
valla sistemden bende sorun aldım geri sildimEkledim her hangi bi sys almıyorum. Buildde falanda sorun yok ama Butona tıklayınca
her hangi bir bildirim gelmiyor, ve exp kazanımına devam ediyor. Sorun ne olabilir ?
Dosyayı güncelledim indirip tekrar deneyinvalla sistemden bende sorun aldım geri sildim
Dosyayı güncelledim indirip tekrar deneyin
Ekleme yaptığın dosyaları özelden atsana bir bakayım.Dediğiniz gibi, İndirip tekrar denedim.
Ancak yine aynı. Buildde, Ptyhon tarafında bir sorun yok.
Buton ekleniyor tıklanıyor.
Ancak Her hangi bir etki yok. Ekleyen nasıl eklemiş anlamadım.
27049 eklentisini görüntüle
Ekleme yaptığın dosyaları özelden atsana bir bakayım.
Dosyalaeı at yeter anydesk e gerek yok.Müsait olduğunuzda isterseniz anyd ileteyim bir bakalım,
Dosyalaeı at yeter anydesk e gerek yok.
Affect yerine karakter block pointlerine eklerseniz daha temiz olur
İyilik yapmaya çalışıyoruz ver dosyaları düzeltelim diyorum dosyalarını vermiyorsun konunun altını meşgul edipte insanların aklını karıştırma.Sistemde mi hata var, biz genel olarak mı hata yapıyoruz anlamadım.
Elinde temiz hali mevcutsa yada ekleyebildiysen yardımcı olur musun rica etsem
İyilik yapmaya çalışıyoruz ver dosyaları düzeltelim diyorum dosyalarını vermiyorsun konunun altını meşgul edipte insanların aklını karıştırma.
Aklını sevdiğim kardeşim bana dosyalarını vermezsen hatanın ne olduğunu nerden bilebilirimde sorunun kaynağını söyleyeyim müneccim miyim ben? bir de üsten üsten konuşuyor diyor.
Ayrıca Anydeskle bağlanınca nolacak sanıyorsun anlamıyorum ki.