Yardım Android & İOS için Server Files

• Konuyu açan Konuyu açan maxbro
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 24
  • Gösterim Gösterim 565
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

maxbro

[GM]MaxBro
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar hepinize iyi günler iyi çalışmalar dilerim. Aklımda birkaç soru var size sormak istedim. Halihazırda var olan herhangi bir Server Files'i mobil platforma taşınma gibi bir çalışma yapan arkadaşlar var mı? Güzel eğlenceli bir files yapma düşüncesi içerisindeyim. Mobil platformlarda aktif olan sunucular mevcut. Bir şekilde yoluna devam ediyor. Bu alanda çeşitliliğin arması daha kaliteli içeriklerin devamını getireceğine inanıyorum. Mobil sürümü için hangi sunucu türü kullanılıyor. Güncellemeler nasıl yapılıyor , veri tabanı için ne kullanılıyor. Quest düzenlemeleri nasıl oluyor. Ödeme sistemi entegrasyonu nasıl çalışıyor. Bu konuda hizmet veren arkadaşlar var mı, varsa mobile taşıma maliyeti tahmini ne kadar olur. Bu konuda biraz bilgiye ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Şuan sanırım joyistik döşe meshleri texture aktar felan yöntemiyle yapmışlar gibi görünüyor. Arka planını hiç görmedim. Kendi denediklerime göre yorum yapıyorum. Server yapısına dokunmamalarının sebebi packet yapısı olabilir. Her ne kadar eski bir oyun olsada paket akışı benim fikrimce çok güzel. Sıfırdan belki daha iyisi yapılabilir. Ama hangi ekip oturur yapar bilinmez. Royale2 duydum sanki aynı oyun olmayabilir. Ancak inceleyecem.

Royale Online ve Royale 2 aynı oyun. Oyundaki bazı zemin texture ları hava rengini falan değiştirdiler. Eskiden orjinalinde olduğu gibiydi. Belki de telif karşıtı bazı hareketlerdir. Ya da böylesi daha çok hoşlarına gitmiştir bilmiyorum artık.

Son düzenleme:
An itibariyle projeye başlamış bulunmaktayım. Aslında baya ilerlemişti proje, dün kayıt etmeyi unuttuğum için sıfırdan başlıyorum tekrar :D

Aslında buraya yazma sebebim şans eseri bulduğum .fbx dosyalarını burada paylaşmak. Savaşçı, ninja, sura, şaman ve lycan olmak üzere tüm karakterlerin birçok varyasyonlu dosyası, hareket animasyonları ve skill animasyonları olmak üzere birçok kaynak bulunmakta. Bu tarz bir proje düşünen arkadaşlara (şayet ellerinde yoksa) çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Eğer elinde dönüştürülmüş map ve mob dosyaları olupta paylaşmak isteyen olursa, zamandan tasarruf etmiş oluruz.

5 karakter için .fbx uzantılı dosyaların
1769676793103.webp

1769676820068.webp

Güncelleme; Metin2 Database Manager adında bir script oluşturuldu. Bu script, item_proto ve item_names dosyalarından item bilgilerini çekip, unity'nin daha rahat kullanabileceği ve yedekleme işlemleri yapabileceği bir json dosyasına dönüştürüyor. Yeni item ekleme kısmıyla şuanlık ilgilenmedim. Projenin ilerleyen zamanlarında belki bununla ilgili birşeyler yapılır.

Her türlü fikir ve öneri benim için çok önemli.

1769692051423.webp

Ben yapabilirim sıfırdan yazabilirim flutterle forum sitem içinde baştan aşşa bir uygulama geliştirdim ama metin2 içinse sacmalık derim onun için yapıcagına daha basit daha iyi oyunlar var benzer şekilde yazarsın sadece metin2 server tarafını dokunmayız geri kalan kısmını baştan sona degiştiricez

burda bir örnegi yakın zamanda obj desteki eklenmisitm metin2 ye sorunları vardı cözmüştüm forumda konularım vardı metin2 işini bıraktım uygulama eklenti wep sitesi geliştiriyorum şuan sitem büyüdügü zaman inş cok yakında büyücek kapsamlı çalışmalar yaptım paylaşmadıgım eklentilerim var kendime özel yazdıgım arama motorları tarafında cok kapsamlı analiz ettim ve tasardım inş cok yakında bom gibi sitem geliyor ozaman baştan sona yeni bir oyun yazızam mobil pc tarzında olcak calışmalar yapıyorsan yaz bana desteklerim

Geri