Çözüldü Altyapılık files arıyorum.

• Konuyu açan Konuyu açan Aetherion2
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 151
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Aetherion2

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese Merhaba,
Yakın zamanda geliştirip oyun açacağım bir files arıyorum. Mümkünse sistemsiz olabilir. Sistemlide olabilir ama aşırıya kaçmayan sistemler olmalı. Sınırlara takılmayacağım bir files arıyorum. Mesela farklı bir oyun yapısı düşünüyorum dolayısıyla 250 ve üst sınır levellere kadar açık olabilir.
Temiz fixli ve önemli olarak freebsd ile çalışan files olmalı. Hem windows hemde freebsd olarak varsada şahane olur. Varsa böyle öneriniz söylerseniz çok sevinirim.

Not: Files geliştirmesini, sistem eklemesini, hatta sistem yazmasını dahi biliyorum. Files geliştirmekle uğraşmak istemediğim için hazır altyapı üzerine eksikleri tamamlayarak gitmeyi tercih ediyorum. Ancak hali hazırda paylaşılan altyapılarda karar vermekte zorlanıyorum siz değerli forum arkadaşlarıma sormak istedim. İlk aklımda razu var ama onda da sınırlara takılıyorum, örnek olarak level sınırı gibi. Adalet var ama oda windows, Kaptan yosunun filesi var bir önceki hem windows olan hem freebasd olan onda da fixler yok oyun açılcak durumda değil. Fix atmak ve geliştirmek uzun sürcek. Başka marty var ama onda da razu gibi sınırlar var. Leqendy v4 bulamadım incelemek istedim ama. Nebisenol hocamın paylaştığı eklentili altyapı dosyalar hem güncel hemde çok hoşuma giden tarzda ama onda da ne yazıkki fixler yok.

Bu söylediğim şeylerin ücretli versiyonlarını bulmak daha kolay ama ne yazıkki bütçem yok. Bu yüzden ücretsiz arıyorum.

Toparlamak gerekirse fikri olan var mı? Hangisini kullanmalıyım.

Çözüm
@Leningrad Kendisine yorumu için çok teşekkür ederim.
Kendi altyapımı yapma kararı verdim. Çünkü birçok altyapı adında files paylaşılmış. Her birisinin kendine özel emekleri ve özellikleri var. Bunda karar vermekte çok zorlanıyorum. Bende şöyle düşündüm madem hepside güzel 1 tane ben oluşturayım. Her filestende sevdiğim özellikleri alayım. Ancak şuanda son konulardaki Süleyman hocamın, şu konusundaki bir altyapı denilebilecek files dikkatimi çekti. Güzel görünüyor. Gördüğüm kadarıyla hasar sınırı level sınırı gibi olaylarda kaldırılmış durumda. Şuanda bu Mesut Pehlivan adındaki geliştiricinin filesini kullanmaya karar verdim. Aşamadığım sorunlar olursa razu v5e döneceğim. Biraz ilerlemeler olsun changeloguda paylaşırım...
Herkese Merhaba,
Yakın zamanda geliştirip oyun açacağım bir files arıyorum. Mümkünse sistemsiz olabilir. Sistemlide olabilir ama aşırıya kaçmayan sistemler olmalı. Sınırlara takılmayacağım bir files arıyorum. Mesela farklı bir oyun yapısı düşünüyorum dolayısıyla 250 ve üst sınır levellere kadar açık olabilir.
Temiz fixli ve önemli olarak freebsd ile çalışan files olmalı. Hem windows hemde freebsd olarak varsada şahane olur. Varsa böyle öneriniz söylerseniz çok sevinirim.

Not: Files geliştirmesini, sistem eklemesini, hatta sistem yazmasını dahi biliyorum. Files geliştirmekle uğraşmak istemediğim için hazır altyapı üzerine eksikleri tamamlayarak gitmeyi tercih ediyorum. Ancak hali hazırda paylaşılan altyapılarda karar vermekte zorlanıyorum siz değerli forum arkadaşlarıma sormak istedim. İlk aklımda razu var ama onda da sınırlara takılıyorum, örnek olarak level sınırı gibi. Adalet var ama oda windows, Kaptan yosunun filesi var bir önceki hem windows olan hem freebasd olan onda da fixler yok oyun açılcak durumda değil. Fix atmak ve geliştirmek uzun sürcek. Başka marty var ama onda da razu gibi sınırlar var. Leqendy v4 bulamadım incelemek istedim ama. Nebisenol hocamın paylaştığı eklentili altyapı dosyalar hem güncel hemde çok hoşuma giden tarzda ama onda da ne yazıkki fixler yok.

Bu söylediğim şeylerin ücretli versiyonlarını bulmak daha kolay ama ne yazıkki bütçem yok. Bu yüzden ücretsiz arıyorum.

Toparlamak gerekirse fikri olan var mı? Hangisini kullanmalıyım.
RazuV5 üstüne koyarak kendin ilerlemen gerek.

@Leningrad Kendisine yorumu için çok teşekkür ederim.
Kendi altyapımı yapma kararı verdim. Çünkü birçok altyapı adında files paylaşılmış. Her birisinin kendine özel emekleri ve özellikleri var. Bunda karar vermekte çok zorlanıyorum. Bende şöyle düşündüm madem hepside güzel 1 tane ben oluşturayım. Her filestende sevdiğim özellikleri alayım. Ancak şuanda son konulardaki Süleyman hocamın, şu konusundaki bir altyapı denilebilecek files dikkatimi çekti. Güzel görünüyor. Gördüğüm kadarıyla hasar sınırı level sınırı gibi olaylarda kaldırılmış durumda. Şuanda bu Mesut Pehlivan adındaki geliştiricinin filesini kullanmaya karar verdim. Aşamadığım sorunlar olursa razu v5e döneceğim. Biraz ilerlemeler olsun changeloguda paylaşırım.

Ayrıca konuda tek 1 kişi yorum yaptığı için, onada güzellik olması adına changelogda yaptığım 1 sistemi hediye etmek istiyorum. İlerleyen süreçlerde ne kadar şanslı olduğunu hep birlikte görücez. ❤️

Sağlıcakla kalın. Bu konuyu ve yazıyı gören arkadaşım bir sonraki konum olan changelogumda görüşmek üzere. İyi forumlar.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri