v4 olan mı ?legendy files kullanabilirsin ücretsiz k envanter ve offlineshop var
hocam yeni başlangıç yaptığım için pek bilmiyorum fix'lenmesi gereken şeyler var mı yok mu o yüzden böyle bir konu açmıştım birde link verme şansınız varsaOwsap öneririm.
Test etmen lazım birşey diyemem ama ben şahsen marty kullanmıyorum random paket hatası oluyor genelinde.hocam yeni başlangıç yaptığım için pek bilmiyorum fix'lenmesi gereken şeyler var mı yok mu o yüzden böyle bir konu açmıştım birde link verme şansınız varsa
legendy ve owsap için hazır bsd yok sanırım onların sürümü için olan bsd ve mysql kuramadım. eklentili razuningi göremedim varmı acaba linkLegendy V4, Owsap ve Eklentili Razuning V5 paylaşılmıştı bunlardan birini kullanabilirsin.
Razuning V5legendy ve owsap için hazır bsd yok sanırım onların sürümü için olan bsd ve mysql kuramadım. eklentili razuningi göremedim varmı acaba link
0130 23:43:32298 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer: cannot load data by dwRaceIndex 4110483456
Random paket hatası0130 23:43:32298 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer: cannot load data by dwRaceIndex 4110483456
0130 23:43:32298 :: Unknown packet header: 101, last: 42 208
böyle bi syserr alıyorum
hocam onu düzelttim şuan sanırımRandom paket hatası
serverin kendi item protosu ama o zaman apply_attbonus_metin'i kaldırayım mı ? bayağı bir şeyde var çünküİtem_proto satırında hata yapmışsın.
Game ve db source günceli degil çünkü APPLY_ATTBONUS_METIN bunu bulamamış.
Yani sayı girecegin yerde metin girmişsin.