Server Files Altyapı files arıyorum.

• Konuyu açan Konuyu açan Hayalet
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 265

Hayalet

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Selamlar,

Official tipte kurgulamak istediğim bir sunucu projem için temiz bir altyapı arıyorum üzerinde geliştirmeler ve çalışma sağlayabileceğim forumda biraz gezdim fakat yeterli dosyaları bulamadım, en azından günlerce önce sorunları temizlemek zorunda olmadığım bir files arıyorum yardımcı olabilenlere teşekkürler şimdiden..

ilk altyapı çalışman iste martysama 5.8 dışında herhangi bir files geliştir daha sonradan deneyim kazanarak alt yapı değişitrirsin

Forumda paylaşılan filesleri toplayıp, üstüne yine forumlardan yürüttüğünüz sistemleri ekleyip, iki tane de GUI atınca kendinizi geliştirici sanıp satıyorsunuz ya :D

Forumda paylaşılan filesleri toplayıp, üstüne yine forumlardan yürüttüğünüz sistemleri ekleyip, iki tane de GUI atınca kendinizi geliştirici sanıp satıyorsunuz ya :D
Beklentin ne acaba adam 10 k ya eklentili altyapı satıyor. (fiyat performas olarak gayet yeterli bir altyapı bence)
Otomatik Karakter İsmi Oluşturma Gibi DEV paylaşımların kendine has oluyor. ++

heh o mistik yorum geldi paylaşta kendine has birşeyler faydalanalım senden teşekkür edelim sana

Bu hafta hali hazırda açılacak RiaMt2 sunucusunun temiz +1800 online de temel tüm sistemlerinin denenmiş alt yapı dosyalarını satıyorum özelden konumu inceleyip geri dönüş sağlayabilirsiniz, Riamt2 marka ve sunucu sahibiyim.

Geri