Yardım Altyapı önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan batuan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 110
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

batuan

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Sizce altyapı olarak hangisini kullanmak en mantıklısı ?

Hangi altyapıda sistem ekleme ya da oyun açma en pürüzsüz şekilde olur ?

reizo serisi, pureline, fliege v3 ve razuning v5 ilaveten hazejin clang filesinide tercih edebilirsin gerçi sistem yazacaksan her türlü files iş görür bu files bile işini görür Marek38 Server Files

ek olarak oyun açmak için ise hiç bir zaman kullandığın altyapıya güvenme mutlaka oyun açılmış ve ardından kapatılmış warez files kullanabilirsin OLAYLI FİLES , DRAMA FİLES olması önemli burada ne demek istiyorum aynı arezzo gibi niliya gibi filesleri kullanabilirsin + olarak bi galaksi files paylaşımı oluyor yabancı forumlarda onların zaten varlığından haberdar olmaman imkansız gibi bişey onları da deneyip kullanabilirsin başkasının emeğine konmak ve göz dikmek ayıp değildir sonuçta tek konan ve kullanan sen değilsin senden başka başkalarıda birilerinin paylaştığı fileslere kullanıyor hatta onlada kalmayıp files benim deyip filesi sahipleniyor yani edep adap desen hak getire bypass olmuş kullan gitsin işte ham yap taze protein

Geri