Herkese merhaba;
@burakhangunduz ile birlikte tüm fixlerini yaptığımız ve düzenlediğimiz sistemi sizlerle paylaşıyoruz. Aslında bir çok yerde paylaşılmış bir sistem ama çoğu dosyalar dağınık olarak verilmiş. İçerisindeki questler sorunlu. Biz bunları tamamiyle değiştirdik ve sizlere tamamiyle sorunsuz bir dosya paylaşıyoruz.
Fix ler için sağa sola gezmenize gerek yok.
İşte feraset, işte cesaret. :3
Konuyla alakalı herhangi bir sorun yaşayan arkadaş olursa yorum yaparak sorabilir yardımcı oluruz.
Pack içerisinde bulunan;
9lands2.eix epk ve 9lands22.eix epk'ları index...
@burakhangunduz ile birlikte tüm fixlerini yaptığımız ve düzenlediğimiz sistemi sizlerle paylaşıyoruz. Aslında bir çok yerde paylaşılmış bir sistem ama çoğu dosyalar dağınık olarak verilmiş. İçerisindeki questler sorunlu. Biz bunları tamamiyle değiştirdik ve sizlere tamamiyle sorunsuz bir dosya paylaşıyoruz.
Fix ler için sağa sola gezmenize gerek yok.
İşte feraset, işte cesaret. :3
Konuyla alakalı herhangi bir sorun yaşayan arkadaş olursa yorum yaparak sorabilir yardımcı oluruz.
Pack içerisinde bulunan;
9lands2.eix epk ve 9lands22.eix epk'ları index...
- RodeRein
- event sistemi metin2 mt2
- Yanıt: 27
- Forum: Sistemler (C++ / Python)
bu konudaki akiraevent sistemide arkadaş pack içinde index oldugunu beyan etmiş
bunu bulamadım bütün .epk dosyalarını actım ama bulamadım acaba konuyu benmi yanlış anlıyorum
event logosu sag üst köşeye gelmiyor index dosyasına ekleme yapın demiş ama bende böyle bir dosya yok
bilen biri konuyu açabilirmi