- Ticaret Puanı
- 0
Selamlar, ben Mustafa.
Üniversite yıllarımda Metin2 ekosisteminde bir çok sistem geliştirdim onlarca kişiye hizmet verdim. Şu an savunma sanayiinde faaliyet gösteren bir şirkette, yüksek performanslı ve hata toleransı olmayan (mission-critical) mimariler geliştiren bir C++ Yazılım Mühendisi olarak sürdürüyorum. Eş zamanlı olarak Yazılım Mühendisliği alanında yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim.
Hedefim piyasadaki alışılmış "kopyala-yapıştır" mantığından uzak, gerçekten mühendislik prensiplerine dayanan, stabil ve sürdürülebilir altyapı çözümleri arayan proje sahiplerine profesyonel destek sağlamaktır.
İletişim:
Discord: larrywatterson
Teknik Yetkinlikler
Hizmetler
Özel Sistem Geliştirme
Server-side sistemler, mikro servisler, kütüphaneler ve özel toollar. ("Hazır files" veya editörlük hizmeti verilmemektedir.)
Bug / Crash Analizi & Fix
Core dump, memory/resource leak, crash vb. sorunlarının tespiti ve kalıcı çözümü.
Performans & Stabilite
Sunucu bottleneck tespiti, CPU/RAM optimizasyonları ve CCU dayanıklılığı.
Code Review & Refactoring
Mevcut sistemlerin Modern C++ standartlarına çekilmesi, performans odaklı kod iyileştirmeleri
Process Ayrımı / Microservice
Shop, Dungeon, Event gibi ağır yük bindiren bileşenlerin ana game process'inden ayrı bağımsız servisler olarak tasarlanması ve geliştirilmesi.
Çalışma Prensipleri
Freelance olarak, yalnızca müsaitlik durumuma ve projenin vizyonuna göre iş kabul etmekteyim.
Üniversite yıllarımda Metin2 ekosisteminde bir çok sistem geliştirdim onlarca kişiye hizmet verdim. Şu an savunma sanayiinde faaliyet gösteren bir şirkette, yüksek performanslı ve hata toleransı olmayan (mission-critical) mimariler geliştiren bir C++ Yazılım Mühendisi olarak sürdürüyorum. Eş zamanlı olarak Yazılım Mühendisliği alanında yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim.
Hedefim piyasadaki alışılmış "kopyala-yapıştır" mantığından uzak, gerçekten mühendislik prensiplerine dayanan, stabil ve sürdürülebilir altyapı çözümleri arayan proje sahiplerine profesyonel destek sağlamaktır.
İletişim:
Discord: larrywatterson
Teknik Yetkinlikler
- Low-Latency C++ (17 / 20 / 23)
- Performans Analizi & Profiling & Optimizasyon
- Linux Sistem Programlama
- Multi-Threading & Concurrency
- Mimari Tasarım
Hizmetler
Özel Sistem Geliştirme
Server-side sistemler, mikro servisler, kütüphaneler ve özel toollar. ("Hazır files" veya editörlük hizmeti verilmemektedir.)
Bug / Crash Analizi & Fix
Core dump, memory/resource leak, crash vb. sorunlarının tespiti ve kalıcı çözümü.
Performans & Stabilite
Sunucu bottleneck tespiti, CPU/RAM optimizasyonları ve CCU dayanıklılığı.
Code Review & Refactoring
Mevcut sistemlerin Modern C++ standartlarına çekilmesi, performans odaklı kod iyileştirmeleri
Process Ayrımı / Microservice
Shop, Dungeon, Event gibi ağır yük bindiren bileşenlerin ana game process'inden ayrı bağımsız servisler olarak tasarlanması ve geliştirilmesi.
Çalışma Prensipleri
Freelance olarak, yalnızca müsaitlik durumuma ve projenin vizyonuna göre iş kabul etmekteyim.
- Sıfırdan sistemler için detaylı gereksinim tanımı (RFQ) zorunludur.
- Başlangıçta tanımlanan kapsam dışındaki talepler ek ücretlendirilir.
- Satın alınan sistemlerde süre sınırı olmadan destek verilir.
- Sistem üçüncü kişilerle paylaşılır/satılır ise aldığınız destek sınırsız olarak sona erer.
- Başlanan işler için emeğin iadesi olmaz.
Önceliğim her zaman doğru, temiz ve sürdürülebilir iş üretmektir. Eğer hızlı ve ucuz bir iş arıyorsanız, piyasada bu işi yapacak çok kişi var; fakat kalıcı, ölçeklenebilir ve profesyonel bir sistem istiyorsanız iletişime geçebilirsiniz.
Son düzenleme: