CagiBoi 𝓜.𝓚.𝓐 Premium Üye Üye Mesaj 107 Beğeni 61 Puan 762 Ticaret Puanı 2 19 Nisan 2025 #1 Merhaba, Sunucum için admin panel ve web sitesi kurulumları hakkında ücretli - ücretsiz yardımcı olabilecek birini arıyorum. İlgilenen varsa, referansları ile beraber iletişime geçebilir. İyi çalışmalar dilerim.
Merhaba, Sunucum için admin panel ve web sitesi kurulumları hakkında ücretli - ücretsiz yardımcı olabilecek birini arıyorum. İlgilenen varsa, referansları ile beraber iletişime geçebilir. İyi çalışmalar dilerim.
İnvasiON Üye Üye Mesaj 22 Çözümler 1 Beğeni 15 Puan 703 Ticaret Puanı 0 19 Nisan 2025 #2 CagiBoi demiş ki: Merhaba, Sunucum için admin panel ve web sitesi kurulumları hakkında ücretli - ücretsiz yardımcı olabilecek birini arıyorum. İlgilenen varsa, referansları ile beraber iletişime geçebilir. İyi çalışmalar dilerim. Hepsini görmek için tıklayın... yardımcı olurum discord: anduril.1 Upvote 0 Downvote
CagiBoi demiş ki: Merhaba, Sunucum için admin panel ve web sitesi kurulumları hakkında ücretli - ücretsiz yardımcı olabilecek birini arıyorum. İlgilenen varsa, referansları ile beraber iletişime geçebilir. İyi çalışmalar dilerim. Hepsini görmek için tıklayın... yardımcı olurum discord: anduril.1