Bulundu Adalet Diamas Project x64 Server Dosyaları Reupload İsteği

• Konuyu açan Konuyu açan ARK
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 89
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulduğu için "Bulundu" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Eğer teraboxda indirmede sorun yaşarsan başka bir yerede upload ederim. Hatta drivere yüklüyim. Konuyuda açayım.
Teşekkür ederim kardeşim. Mümkünse dosyaları MEGA veya Google Drive gibi bir yere de yükleyebilir misin? TeraBox indirme sırasında sık sık takılabiliyor ya da aktarım kesilebiliyor. Çok iyi olur, şimdiden sağ ol <3

Teşekkür ederim kardeşim. Mümkünse dosyaları MEGA veya Google Drive gibi bir yere de yükleyebilir misin? TeraBox indirme sırasında sık sık takılabiliyor ya da aktarım kesilebiliyor. Çok iyi olur, şimdiden sağ ol <3
26 dakika diyor 😂 . Drivere yüklüyorum. Sonra çözüm işaretleyip konuyu kapatırım. Orjinal konuyu açtım. Ayrıca rica ederim. Sevdiğim fileslerden.

Yeni konu açmak istemezdim ama orijinal konu yeni yorumlara kapatılmış. Şimdiden teşekkürler :D
Bu mesajınıza hitaben, eğer ana konusu kapatılmışsa bu tarz istek konuları açabilirsiniz. Böyle bir durumda herhangi bir kısıtlama yoktur.

• Muhteşem
Tepkiler: ARK
Çok teşekkür ederim kardeşim, gerçekten yardımcı oldun. Drive’a yüklemen çok iyi olur, bekliyorum. Ayrıca bilgi için de teşekkür ederim, bundan sonra böyle bir durumda yeni konu açabileceğimi bilmiş oldum. Emeğine sağlık <3

26 dakika diyor 😂 . Drivere yüklüyorum. Sonra çözüm işaretleyip konuyu kapatırım. Orjinal konuyu açtım. Ayrıca rica ederim. Sevdiğim fileslerden.

Bu mesajınıza hitaben, eğer ana konusu kapatılmışsa bu tarz istek konuları açabilirsiniz. Böyle bir durumda herhangi bir kısıtlama yoktur.

Kardeşim kusura bakma, sadece merak ettiğim için soruyorum. Drive linki hazır olduğunda bu konuya mı ekleyeceksin? Şimdiden teşekkür ederim:)

Kardeşim kusura bakma, sadece merak ettiğim için soruyorum. Drive linki hazır olduğunda bu konuya mı ekleyeceksin? Şimdiden teşekkür ederim:)
Estağfurullah, bende 2 sürümü de mevcut. İsim aynı olunca freebsd lisini upload etmişim 😂 . Konuya eklemiştim aslında, sonra farkedince freebsd kaldırdım. Windowsu ekledim. Şuan ana konuda mevcut. Ana konuya eklememin sebebi, yine arayan arkadaş olursa kolay ulaşması için. Rica ederim. Güle güle kullanın. Paylaşan arkadaşada burdan tekrar teşekkür ederiz.

• Muhteşem
Tepkiler: ARK
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri