Server Files Adalet - Diamas Project Best Optimisation x64 Server Files

Küçük not düşeyim, @hasanmacit ile Robin Hood'u entegre etmeye bir niyetlenmiştik. Ama sonra araştırınca öğrendik ki Robin_hood geliştirilmeyen bir proje, Reddit'te Robin Hood'u yazan adam projenin artık eskimiş ve yavaş olduğunu, boost'un unordered map'inin daha hızlı olduğunu yazmıştı.
Hızından ziyade bellek yönetimi ve hash olunca robinhood çok daha önde. Bunu göze alırsanız F/P benzetmesi ile en iyisi diyebileceğim tek alternatif kütüphanedir kendisi.
 
Hızından ziyade bellek yönetimi ve hash olunca robinhood çok daha önde. Bunu göze alırsanız F/P benzetmesi ile en iyisi diyebileceğim tek alternatif kütüphanedir kendisi.
Geliştirilmeyen bir projeye Boost'tan geçmeye değer mi, ben emin değilim... Boost hala güncelleme alıyor. Robin hood her geçen gün eskimeye devam edecek.
 
çok karmaşık buldum ben. şahsi görüşüm içinden çekilebilecek tek şeyin shader olduğu, benim fileste ki verilere göre deform ve texttail harici fps tüketen bir şey yok. std varken robin_hood falan gereksiz şeyler.

bu shaderi benim filese portladığımda 1k mobda 30 fps yerine 80 fps alıyordum, tabii vertex buffer kısmını tam geçiremediğim için ufak tefek sıkıntıları vardı, aldığım yedeğe geri döndüm:bandit:
 
kurulum infosu lazım bide dosyaları freebsd ye aktarma böyle karışık çünkü :)
Linux yani BSD ile ilgili extensionların bazılarını sildim, stabilite ve güvenlik açısından Win64 olarak kullanıldı. Guilemeyi düzgün yaparsanız kurulumu yapabilirsiniz. Kurulum ile ilgili vaktim yok, kurabilen kişilerden yardım alabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
bost ne robinhud ne?
hacı bi kurulum videosu atında biz acemilerde az kıllansın olmaz mı?
sadece izliyoruz giremiyoruz :)
Son olarak açıklama niyetinde söyleyeyim. Kurulum hakkında yardımcı olamayacağımı belirttim. Konuyu @hasanmacit yakın arkadaşım olduğu için onun açmasını rica ettim. Konuda belirttiğim gibi bu düzeyde bir dosya kullanmak isteyenler için paylaştım. Aranızda fikir paylaşabilirsiniz sizin özgür iradeniz, fakat kurulum konusuna ısrarcı olmamak en iyisi olacaktır. Kurulum yapmış arkadaşlardan yardım ederler ise yardım alabilirsiniz.
 
Geri