Aşama Bonusu

• Konuyu açan Konuyu açan layers
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 214

layers

layerswork.com.tr
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Bu sistem oyuncuyu oyunda aktif tutmak için düşünülmüş ve benimde beğendiğim bir sistemdi dün bu sistemi hayata geçirmeye karar verdim.

Sistemin amacı:
- Aşama anahtarı ile 10 aşamayı tamamlamak.
- Her aşamada +1 canavar bonusu verecek ve 10.aşama tamamlandığında +1650 hp veriyor.
- Aşamalar arasında 24 saat süre başlar ve aşama yükseltilmezse süre bitince 1 aşama geri gider.

Şuan sistem her aşamada +1 canavar bonusu ve 10.seviyede toplamda +10 canavar bonusu ve 1650hp veriyor yani sistemin sadece aşamalar arasındaki 24 saatlik süreyi eklemek ve guiyi düzeltmesi kaldı.

Ekran görüntüsü 2025-08-05 221524.webp

Sistemin örneğini incelemek isterseniz :
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Güncelleme:

Sistemi görsel olarak bu şekilde toparladım ve ufak bir değişiklik ile ara aşamadada bonus vermesini sağladım.

-Her aşamada +%1 canavarlara karşı güçlü bonusu
-5.aşamada +1000 hp
-10.aşamada %10 exp veriyor.
-Kalan süreyide dinamikleştirdim

Sistem için artık yapacağım bişey kalmadı belki ilerde aşamalar için görevler ekleyebilirim.

Sistem videosu:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Ekran görüntüsü 2025-08-06 130003.webp

24 saat mantığı hoş olmuş, kalıcı bitirme kalıcı efsun için başka bir anahtar daha yapıp satma fikri geliyor aklıma.

1. Seviye için 1
2. Seviye için 2
3. Seviye için 4
4. Seviye için 8 vb. şeklinde nesneden de para kazandırılacak hale getirilebilir.

24 saat mantığı hoş olmuş, kalıcı bitirme kalıcı efsun için başka bir anahtar daha yapıp satma fikri geliyor aklıma.

1. Seviye için 1
2. Seviye için 2
3. Seviye için 4
4. Seviye için 8 vb. şeklinde nesneden de para kazandırılacak hale getirilebilir.
evet sistem geliştirmeye oldukça açık anahtar büyük ihtimal ya sadece nesnede olur yada değerli bi item haline getirilip eklerim

Geri