Server Files 65-250 Rina Projesı Files 2025 Tasarım

Hocam kostum penceresi bende degistirecektim fakat mazuriyetten dolayı degistiremedim oyle kaldı ama kendinize gore tekrar duzenliyebilirsiniz files bitmis halde ama yinede guzel duruyor
evet guzel olmus sunucum python3 kuramadım start veremedım ondan dolayı bilişimden haber bekliyorum elinize kolunuza sağlık

hocam won sistemi ilerki günlerdemi gelicek yoksa bu sekıldemı kalıcak ek olarak tum hesapları sılınıce yenı hesap olusturu tıklayınca client kapatıyor kendini

Son düzenleme:
Yeni Yapılan Gamesource Ve CientSourceyıde Sizinle Paylaşmak İstedım Tekrarda Ancak Musaıt Olabıldım Arkadaşlar Kusuruma bakmayın Bu Yasadıgınız Buıld Sorunu Ile Tekrar Bir Günceleme Getirerek Bir Takım Yenılıkler Sagladım

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Lütfen Bunları İndirın Ve Buıld Alın hem gamesource ve clıentsource olarak iyi forumlar Sorun yasıyan olursa bana ozelden bıldırsın yasıyacagınıza dusunmuyorum güle güle kullanın

hocam won sistemi ilerki günlerdemi gelicek yoksa bu sekıldemı kalıcak ek olarak tum hesapları sılınıce yenı hesap olusturu tıklayınca client kapatıyor kendini
Won sistemi entegre bir şekilde hazır olarak geliyor.
İlerleyen süreçte tekrar uğraşmamak adına sistemi en baştan buna göre yazdım. Örneğin 2024 yılında hazırlanan bir files, 2025 projeleriyle de uyumlu olacak şekilde planlandı. Yani sadece güncel ihtiyaçlara değil, gelecekte eklenmesi muhtemel sistem ve içeriklere göre de ön hazırlık yapıldı.

Files ilk açıldığında, bakım sürecinde yapılacak tüm sistem eklemeleri, açıklıklar ve eksikler zaten dahil edilmiş durumda. Açıldıktan sonra "şunu da ekleyeyim, bunu da entegre edeyim" gibi bir uğraşa gerek kalmıyor. Her şey dosyanın içinde hazır halde bulunuyor.

65-250 seviye aralığındaki sistemler, özel haritalar, tasarımlar ve aklınıza gelebilecek tüm detaylar dahil edildi. Kısacası, bu files uzun süre güncelleme ihtiyacı duyulmadan kullanılabilecek şekilde önceden planlandı ve geliştirildi.

Son düzenleme:
merhabalar paylaşım için teşekkürler elinize emeğinize sağlık linkler içinde frebsd yok konudaki gibi hangisini indirmem lazım
Butun dosyalar start verebilcegin sekilde hepsi eklenilip ayarlandı gerekli dosya ssleri ön mesajda mevcut bakabilirsiniz

Tesekur ederim iyi kullanımlar :)

Filesin icerisindeki kapattıgim sistemleride merak edenler sistem fotolarinı paylasıyorum istiyen aktif edebilir

Dosya Eklentileri

• 204318_2cc8f7727ad3bec79b8c21283620bed9.webp
    204318_2cc8f7727ad3bec79b8c21283620bed9.webp
    769,1 KB · Gösterim: 71
Son düzenleme:
@SULEYMAN BOZOK hocam yeni hesap acıyorum player index vs sılınce clinet kapanıyor bununda cozumu atarmısınız
Boyle bir söz konusu olmaması lazım yanlıs bir islem yapıyor olabilirmisiniz acaba yani cozumu ben bu tur sorunla hic karsılasmadım zaten mysql player index kısmınıda bakacak olursanız hesap olustugum test carlar var olsaydı bendede yapardı fakat hersey kontrolum altında oldugu icin boyle bir proglemin olmadigını dusunuyorum tekrar bir deneme yapın isterseniz yada aksam geldigim zaman bakalım

Son düzenleme:
Boyle bir söz konusu olmaması lazım yanlıs bir islem yapıyor olabilirmisiniz acaba yani cozumu ben bu tur sorunla hic karsılasmadım zaten mysql player index kısmınıda bakacak olursanız hesap olustugum test carlar var olsaydı bendede yapardı fakat hersey kontrolum altında oldugu icin boyle bir proglemin olmadigını dusunuyorum tekrar bir deneme yapın isterseniz yada aksam geldigim zaman bakalım
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
roootu acıp kapatıyorum sadece ama boyle oluyor direk

Hocam yanlıs bir islem yapmıssınız mysql silip yedegi yukleyin Genellik bu tur hatalar gm hesabı olustururken meydana cıkar bundan oturu once player indexlemeyi silip sonra gm hesaplarını kaydını temizleyin sonra reboot attın ondan sonra mysql giris yaparak gm hesabı ekleyin siz silmeden direk ekleme yaparsanız yada aynı sifreler indez carpısmıssa bu tur sorunlar cikabiliyor bunlarda cozulmuyecek durum degil basit islemler yukarda belirttigim gibi mysql silin ve tekrar yukleme ardında bir sorun olacaginı dusunmuyorum

Son düzenleme:
Hocam yanlıs bir islem yapmıssınız mysql silip yedegi yukleyin Genellik bu tur hatalar gm hesabı olustururken meydana cıkar bundan oturu once player indexlemeyi silip sonra gm hesaplarını kaydını temizleyin sonra reboot attın ondan sonra mysql giris yaparak gm hesabı ekleyin siz silmeden direk ekleme yaparsanız yada aynı sifreler indez carpısmıssa bu tur sorunlar cikabiliyor bunlarda cozulmuyecek durum degil basit islemler yukarda belirttigim gibi mysql silin ve tekrar yukleme ardında bir sorun olacaginı dusunmuyorum
hayır navicat üzerinde player ve player index temizleyince gidiyor ve bu hata cıkıyor

Bende oyle bir proglem yaratmıyor aksam sorunu duzeltelim olurmu suan teldeyim eve gectigim zaman andsk baglanıp soruna birlikte bakalım

Son düzenleme:
Geri