Yardım 4 taş ekleme sorun hk

• Konuyu açan Konuyu açan CuRSED
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 13
  • Gösterim Gösterim 102
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

CuRSED

Usta Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
bu sistemi ekledim ztn basit 3 ü 4 yapıyon game db commonda

client srcde game type.h 3 ü 4 yaptm protodan 3 socketi 4 ypatm oyunda ekleniyor skntısız. ama rewarp ışınlanıca bütün itemler sıfırlanıyor

connection refused vermeye başladı sonra

Oluyor dogru söylüyor ardakaş aynı sorun bende de var. reboot restart da basma itemlere kadar tüm envanter sıfırlanıyor

zırh matkap sisteminin bununla alakası yok bu sistem eksik o yuzden dolayı hata alman cok normal
valla hocam oda başka yerde gördüm ekledim çalışmadı 4. socketi açmadı bile matkap bu arada localedeki protolara socket sayısı eski halinde kalsın yani max 3 ise standart orayı 4 yapmamak lazım itemlerin parlamalarını bozuyor.

valla hocam oda başka yerde gördüm ekledim çalışmadı 4. socketi açmadı bile matkap bu arada localedeki protolara socket sayısı eski halinde kalsın yani max 3 ise standart orayı 4 yapmamak lazım itemlerin parlamalarını bozuyor.
hayır öyle parlama sorunu felan yok bende ekli sistem sorunu yok lakin sen bu sistemi ekledigin icin problem yani bu sistem eksik zaten o yuzden dolayı sende böyle problemler var normal şartlarda yok

Geri