Yardım 30 beceri hasarı veya 60 ortalama zarar 75 level silahların damage sorunu

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

murphy

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba Arkadaşlar, 75 level silahlarin damagesini test ediyorum. Örnek vericek olursam 30 beceri hasarli ya da 60 ortalama zararlı itemleri test ediyorum iki türlü de damage olarak iyi vurmuyorlar bunu hangi dosyadan ayarlayabilirim ve nasıl ayarlayabilirim yardımcı olabilecek biri var mı lütfen?

Ya ortalama zararı arttır ya da silahların strsini sadece o silahlarda istiyorsan item protodan ama genel hasarlar düşük geliyorsa damage çarpanı ekle sunucuya

Kod bilgin azsa damage çarpanı eklemek yerine char_battle.cpp de bulunan ortalama ve beceri efsunlarının verdiği hasarı arttırabilirsin . Örnek olarak sondaki 100ü 80 yap dene anlarsın . İyi forumlar .

örnek:
Genişlet Daralt Kopyala
        case DAMAGE_TYPE_MELEE:
        case DAMAGE_TYPE_RANGE:
        case DAMAGE_TYPE_FIRE:
        case DAMAGE_TYPE_ICE:
        case DAMAGE_TYPE_ELEC:
        case DAMAGE_TYPE_MAGIC:
            if (pAttacker)
                if (pAttacker->GetPoint(POINT_SKILL_DAMAGE_BONUS))
                    dam = dam * (100 + pAttacker->GetPoint(POINT_SKILL_DAMAGE_BONUS)) / 100;

Kod bilgin azsa damage çarpanı eklemek yerine char_battle.cpp de bulunan ortalama ve beceri efsunlarının verdiği hasarı arttırabilirsin . Örnek olarak sondaki 100ü 80 yap dene anlarsın . İyi forumlar .

örnek:
Genişlet Daralt Kopyala
        case DAMAGE_TYPE_MELEE:
        case DAMAGE_TYPE_RANGE:
        case DAMAGE_TYPE_FIRE:
        case DAMAGE_TYPE_ICE:
        case DAMAGE_TYPE_ELEC:
        case DAMAGE_TYPE_MAGIC:
            if (pAttacker)
beta silahlar iyi vuruyor ben sadece ortlamalı veya becerili itemler iyi vurmuyor bunların damagesini artırmak istiyorum burda değişiklik yaparsam beta silahların damagesi de değişir mi peki ?

örnek:
Genişlet Daralt Kopyala
        case DAMAGE_TYPE_MELEE:
        case DAMAGE_TYPE_RANGE:
        case DAMAGE_TYPE_FIRE:
        case DAMAGE_TYPE_ICE:
        case DAMAGE_TYPE_ELEC:
        case DAMAGE_TYPE_MAGIC:
            if (pAttacker)
char_battle.cpp dosyamdaki ilgili kod bloğunu paylaşıyorum. Burada ne gibi bir düzenleme yaparsam. 30 becerili silah Skill atınca iyi damage vurur ya da 60 ortalama zarar silah Düz vurunca iyi damage vurur. bunu yapmak istiyorum ayrıca bu durumdan beta itemlerde etkilenecekse benim için sıkıntı olur çünkü onlar da sorun yok iyi vuruyorlar. sadece 75 silahlarda ortalama ve beceri efsunları var bunlar kötü vuruyor.

switch (type)
{
case DAMAGE_TYPE_NORMAL:
case DAMAGE_TYPE_NORMAL_RANGE:
if (pAttacker)
if (pAttacker->GetPoint(POINT_NORMAL_HIT_DAMAGE_BONUS))
dam = dam * (100 + pAttacker->GetPoint(POINT_NORMAL_HIT_DAMAGE_BONUS)) / 100;
dam = dam * (100 - MIN(99, GetPoint(POINT_NORMAL_HIT_DEFEND_BONUS))) / 100;
break;
case DAMAGE_TYPE_MELEE:
case DAMAGE_TYPE_RANGE:
case DAMAGE_TYPE_FIRE:
case DAMAGE_TYPE_ICE:
case DAMAGE_TYPE_ELEC:
case DAMAGE_TYPE_MAGIC:
if (pAttacker)
dam = dam * (100 - MIN(99, GetPoint(POINT_SKILL_DEFEND_BONUS))) / 100;
break;
default:
break;
}

dam = dam * (100 + pAttacker->GetPoint(POINT_SKILL_DAMAGE_BONUS)) / 100; kırmızı kısmı düşürürsen beceri hasarı efsununun verdiği hasar artar.
dam = dam * (100 + pAttacker->GetPoint(POINT_NORMAL_HIT_DAMAGE_BONUS)) / 100; sarı kısmı düşürürsen ortalama hasar efsununun verdiği hasar artar.

Son düzenleme:
Geri