Nasıl olabilir mantıksız dünyanın parasını alıyorlarAsıl 2014 yedeklerinden sonra daha kötü bir hal aldı![]()
Yazılımcıları okadar sene boş durmamıştır okadar oyuncu vargüncelin bugsuz olduğunu düşünmen çok iyi
GF oyununda kayda değer bir online oyuncu yok sadece 500 client açarak sanal bilgisayarlardan farm yapan tekil oyuncular var bu da dışarıdan bakan kişinin online açısından yanılmasına neden oluyor. Ek olarak GF nin kaynak koda erişimi yok , sadece webzen tarafından sağlanan bir ip hakları var.Yazılımcıları okadar sene boş durmamıştır okadar oyuncu var
yazılımcıları forumlardan fix alıyor bile olabilirYazılımcıları okadar sene boş durmamıştır okadar oyuncu var
Bu iş parayla doğru orantılı gitmiyor maalesef, kurumsal hayat her zaman bireyselden yavaş ilerler. Oyunun yayımcısı gf ama teknik destek onlara ait değil dolayısıyla arada baya bir git gel yapıyor sinyaller diyebilirizNasıl olabilir mantıksız dünyanın parasını alıyorlar
Oyunu zaten halen webzen geliştiriyor , GF nin kaynak koda dair elinde bir dosya bile yok , webzen çalışanları ile birlikte canlı sunucuyu test ettikleri bir platform var. Yani GF hikayeyi yazıyor veya isteklerini webzen e söylüyor ve webzen geliştiriyor. Zaten bunu tersine ile packi açtığınızda oyunun halen webzen tarafından geliştirildiğini anlayabilirsin.Şahsen bende şuna inanıyorum. Trye göre pvplerde daha çok fix ve bug vs kapatılmış durumda. Tryi saldılar artık ne kadar para kazanabiliriz derdindeler. Ne bi adam akıllı güncelleme var ne de sorunlara çözüm. Hileyi bile çözemiyorlar. En basit ücretsiz hileler bile hala kullanılabiliyor. Webzen geliştirmeye devam etse aslında toparlanır. Pvpler engellenir ve eski tadına belkide daha iyisine bile çevrilebilir. Ama Allaha emanet...
olm ben fps hakkında yazdım webzen e, email attım direkt, adamlar gf ile konuşun isterlerse yaparız dedi daha sonra gf ye mail attım adamlar kim metin2 yi 60 fps den fazla oynamak ister ki diye geri dönüş yaptı banaAdamlar yıllardır pazar bölgesinde 3 fps oynuyorlar

dönüşü yapan kimdi yazabilir misin istersen özelden de yazabilirsin merak ettim, yüksek ihtimalle tahmin ettiğim kişiolm ben fps hakkında yazdım webzen e, email attım direkt, adamlar gf ile konuşun isterlerse yaparız dedi daha sonra gf ye mail attım adamlar kim metin2 yi 60 fps den fazla oynamak ister ki diye geri dönüş yaptı bana![]()
hatırlamıyorum hocam bir kaç yıl önce yazdım ama şöyle söyleyeyim özel bir yere email atmadım direkt websitelerinden iletişim kısmından aldığım emaillere yazdımdönüşü yapan kimdi yazabilir misin istersen özelden de yazabilirsin merak ettim, yüksek ihtimalle tahmin ettiğim kişi![]()
Paylaş kıral ben elveronuda yeni duydumymir şirketi webzene kendisini satmak istedi (yani evet kalıcı olmuş oluyor) zaten olay tam da burada kırılıyor ( m2 nin ilk geliştiricilerinden bazıları durumu kabul edemiyor. Tec İnteractive şirketi ile olan mailleri paylaşmak isterdim ama gizlilik sözleşmesi gibi saçmalıklar var )
Şunu bir çok kişi kabul edemiyor ; gameforge sadece bir yayıncı , tüm haklar ise webzen in elinde zaten bunu Türk Patent kurumu sitesinde marka arama yaptığınızda gameforgenin hakkının reddedildiğini webzen in ise devam ettiğini görebilirsin
27106 eklentisini görüntüle
Şaşırabileceğin bir bilgi daha vereyim m2 nin ilk geliştiricilerinden bazıları ile iletişimim var ve korsan sunucu yönetiyorlar.
Şuan tüm bölgeye hakim tekel yayıncı gameforge , eğer elinde ciddi gerçek paralar varsa ve avukatında varsa Webzen ile iletişime geçip Türkiye de ki yayıncılığı ve ip hakkını isteyebilirsin paran varsa verirler.
Webzen in şuan bir korsan sunucu sahibine 10 milyon dolara yakın yaptığı yatırım var. Paylaşmak isterdim hepsini ama çok drama çıkar buradan, başım ağrımasın![]()
olm ilk geliştiricileri levites falan değil mi, bunların linkedin profillerinde hala webzende çalıştıkları yazıyor. ben source dosyalarında yazan tüm isimlerin linkedin profillerini buldumymir şirketi webzene kendisini satmak istedi (yani evet kalıcı olmuş oluyor) zaten olay tam da burada kırılıyor ( m2 nin ilk geliştiricilerinden bazıları durumu kabul edemiyor. Tec İnteractive şirketi ile olan mailleri paylaşmak isterdim ama gizlilik sözleşmesi gibi saçmalıklar var )
Şunu bir çok kişi kabul edemiyor ; gameforge sadece bir yayıncı , tüm haklar ise webzen in elinde zaten bunu Türk Patent kurumu sitesinde marka arama yaptığınızda gameforgenin hakkının reddedildiğini webzen in ise devam ettiğini görebilirsin
27106 eklentisini görüntüle
Şaşırabileceğin bir bilgi daha vereyim m2 nin ilk geliştiricilerinden bazıları ile iletişimim var ve korsan sunucu yönetiyorlar.
Şuan tüm bölgeye hakim tekel yayıncı gameforge , eğer elinde ciddi gerçek paralar varsa ve avukatında varsa Webzen ile iletişime geçip Türkiye de ki yayıncılığı ve ip hakkını isteyebilirsin paran varsa verirler.
Webzen in şuan bir korsan sunucu sahibine 10 milyon dolara yakın yaptığı yatırım var. Paylaşmak isterdim hepsini ama çok drama çıkar buradan, başım ağrımasın![]()

ymir batmadı mıydı yav, kendi mi satmak istemiş :dymir şirketi webzene kendisini satmak istedi (yani evet kalıcı olmuş oluyor) zaten olay tam da burada kırılıyor ( m2 nin ilk geliştiricilerinden bazıları durumu kabul edemiyor. Tec İnteractive şirketi ile olan mailleri paylaşmak isterdim ama gizlilik sözleşmesi gibi saçmalıklar var )