2021 MacBook Pro modellerinde yıllar sonra ilk kez SD kart girişi görebiliriz

Keygen

Üye
Üye
Mesaj
48
Çözümler
6
Beğeni
41
Puan
319
Ticaret Puanı
0
MakBookPro.jpg


Apple tarafından bu yılın ikinci çeyreğinde 14.1 inç ve 16 inç ekran boyutuna sahip yeni MacBook Pro modellerinin sunulması bekleniyor. Yenilenen tasarım, mini LED ekran ve ARM tabanlı Apple Silicon işlemci ile gelecek modellerde MagSafe ve bazı diğer bağlantıların da geri döneceği söyleniyor. Ek olarak iddialar, 2021 MacBook Pro modellerinin SD kart girişine de sahip olacağı yönünde.

2016 yılından bu yana MacBook Pro serisinde SD kart okuyucuya yer verilmediğini hatırlatalım. Bunun yerine kullanıcılara sadece Thunderbolt 3 bağlantı noktaları sunulmuştu ve daha fazla aksesuar taşınması gerekmişti.

Bir sonraki Apple işlemcisinin 12 çekirdekli olacağı da söylentiler arasında. Bu da haliyle 5 nm 8 çekirdekli M1 yongasından daha güçlü olacağı anlamına geliyor. Daha fazla performans, yaratıcı profesyonellerin dört gözle bekleyeceği bir gelişmeyken bir SD kart yuvası eklemek buna katkı sağlayacak cinsten.

Yeni modellerde de USB 4 bağlantı noktalarını görmeyi bekleyebiliriz. Apple’ın üretim maliyetlerini düşürmek ve MacBook Pro modellerini fiyat açısından daha cazip hale getirmek için Touch
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Bar
‘ı da çıkaracağı söyleniyor.
 
Geri
Üst