2008'in Çocukları: Metin2 Komedi Noobluk Deposu...

hexe

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Hepimizin bir dönem okuldan gelir gelmez pazar çarında item satılmış mı diyerek koştuğu, yan kesici maymunlardan dayak yediği, +9 basmak için fareyi kıracak kadar tıkladığı bir dönem vardı…

Metin2’nin en saf, en noob, en gerçek günleri. Ayça22 dönemleri.. depo arkası savaşları , dolunayını iki tane yapalım mı , bakkala kontör attırıp item almak vs vs... :ROFLMAO: Metin2 gerçekten çok büyük ve güçlü bir kültür.

Bu konuda ergenlik dönemimizde çekip sakladığımız, bugün görünce “bunu ben mi yapmışım?” diye utandıran eski Metin2 görsellerimizi ve komik anlarımızı paylaşalım dedim.

Kimde ne gibi arşivler var merak ediyorum açıkcası :ROFLMAO: ?

Görseller m2 nin kaynak kodunun ilk sızdırıldığı dönemlere ait ve sanırım yanlış değilse kaynak koda erişimi olan 2. kişi bizdik ve o zamanlarda x forumda tanıştığım kratos ve eray yetiştiren vs vardı.. vayy be ne günler geçmiş nerden nereye... şuan aşırı duygulandım.. Daha çok komik görseller vardı da hepsini sığdıramazdım ve tüylerim ürperdi açıkcası :ROFLMAO:

Açıkcası o dönemlerde aklımda kalan isimleri sıralayayım ; @Whistle @Mavi Ruh @Luigina , @hasanmacit murat dereli , Alihan pehlivan, hademe niyazi, vs vs..ve aklıma gelmeyen tonlarca yaşlı kurt...

@Luigina aga agaaaa offshop en son kaça olur aga 150 tl çok para :D

Burada şöyle bir bug vardı aynı anda hava becerisini yakıp silahını çıkarttığınızda karşı tarafa daha çok vuruyordunuz :ROFLMAO:

Görsellerin çoğu 14 ila 16 yıl öncesine dayanıyor..

1.webp

a65.webp

ss6a.webp

35241516_2107036239579901_6076780606694359040_n.webp

h3as.webp

agabe.webp

Bazı görseller o kadar eski ki tarih bile görünmüyor facebook bu tarihi algılayamadı yazısı çıkıyor :ROFLMAO:

s7s.webp

gd6a.webp

-- Vay be nurten abla :D

ah673.webp

a25.webp

Şimdi yorum yapanların profillerine bakıyorum hepsi evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş ve hepsi 35 yaşı devirmiş..

hfd77.webp

sgh36.webp

jf7.webp

hgf7s.webp

ahh1.webp

ahh2.webp

/SPOILER]

Ortak berkay akkan buralardaysan ulaş bana :D

Bozkurtlar loncasının üyesi olan şahıs benim pazar çarım, ban yemiştim ve sonra tickette küfürleşmiştim bulduğumda ekleyeceğim maili kurtarmayı deniyorum :ROFLMAO:

hffvs.webp

Dosya Eklentileri

• jf7.webp
    jf7.webp
    15 KB · Gösterim: 37
Son düzenleme:
benim eski server user çekmek için yazdıklarım :D

Dosya Eklentileri

• 1.webp
    1.webp
    71 KB · Gösterim: 40
Cami sistemini bi serverda görmüştüm ama bende yoktu yazılanlar tamamen kolpa 15-20 kişi oynuyorduk zaten her gün soruyorlardı. bu fotograflarda 2012 yılından sattıgım çar için konuşmalar.
çarı oyunda adama gösterirken ilk defa gm görmüştüm 2dk baktırmamıştı herif depoya git item varmı diye bak demişti. 13sene olmuş dün gibi aklımda.

Dosya Eklentileri

• 2.webp
    2.webp
    28,5 KB · Gösterim: 18
  • 3.webp
    3.webp
    39,1 KB · Gösterim: 18
Cami sistemini bi serverda görmüştüm ama bende yoktu yazılanlar tamamen kolpa 15-20 kişi oynuyorduk zaten her gün soruyorlardı. bu fotograflarda 2012 yılından sattıgım çar için konuşmalar.
çarı oyunda adama gösterirken ilk defa gm görmüştüm 2dk baktırmamıştı herif depoya git item varmı diye bak demişti. 13sene olmuş dün gibi aklımda.
1 senelik makine parası peş ödendi gibi reklam da yapmışsındır sen az kurcalasan o da çıkar :D

Şahsen bende şok olacağım bir kaç şey daha çıktı ymir e mail filan göndermişim ama buraya yüklemekten utanıyorum :D

Edit: sene 2008 ve 2007 de de bir başvurum var o daha komikti utandım paylaşmayayım :D ; aynen aynen uzmanlıklarım var kıçımdaki donu toplayamıyorum o zamanlar, 500 onlineli sunucum var :ROFLMAO: :ROFLMAO:

hsddss.webp

Son düzenleme:

Dosya Eklentileri

• 1.webp
    1.webp
    20,5 KB · Gösterim: 11
Geri