Öneri 100 oyuncuyu kaldıracak ucuz sunucu

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 145
Konu sahibi önerilerinizi bekliyor. Konuya yorum yazabilirsiniz.

hasanmacit

Premium Üye
Premium Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Emekli Üye
Editör
Ticaret Puanı
7

açacağım tipin çok oyuncusu yok şöyle maksimum 50-100 kişi girer diye düşünüyorum. çok büyük bir sunucu aramıyorum. 50-100 kişi kaldırsın yeterli. güzel güvenilir bilindik hostingler ücret bilgisiyle birlikte yoruma gelsinler. site yönlendirmesi yapmayın ücretle beraber yorum yazın lütfen. önerisi olan üyelerde şurası ucuz şurda şu kadar diye atabilir. iyi forumlar.​

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:

açacağım tipin çok oyuncusu yok şöyle maksimum 50-100 kişi girer diye düşünüyorum. çok büyük bir sunucu aramıyorum. 50-100 kişi kaldırsın yeterli. güzel güvenilir bilindik hostingler ücret bilgisiyle birlikte yoruma gelsinler. site yönlendirmesi yapmayın ücretle beraber yorum yazın lütfen. önerisi olan üyelerde şurası ucuz şurda şu kadar diye atabilir. iyi forumlar.​
Çok ilgili ve güzel sunucuları olan yakın bir arkadaşım var . Özelden link ilettim kontrol edebilirsiniz

kankam fiyat performans olarak siberdizaynın sunucuları işini görür diye düşünüyorum fiyatı da çok pahalı değil ortalamaya göre hızı v.b iyi sunucuuların
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
siberdizayn boykot
kontrol edicem teşekkürler
Çok ilgili ve güzel sunucuları olan yakın bir arkadaşım var . Özelden link ilettim kontrol edebilirsiniz
kontrol edicem teşekkürler

Bende siberdizayn kullanıyorum normalde neden boykot acaba
hizmetlerini beğenmiyorum ayrıca zamanında files çalma olayları olmuştu diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim ama bana pek güven veren bir firma değil. he belki onlara sorsanız onlarda beni güven veren biri olarak görmüyor olabilirler bilmiyorum hiç çalışmadım ama çalışan yakın arkadaşlarımdan aldığım bilgileri söylüyorum sadece.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Ekran görüntüsü 2025-07-16 125426.webp

aylık 6 dolar

Geri