Yardım 1-99 veya 1-105 coop oynayabilecek metin 2 server files

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

MiskinLord

Yeni Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşımla birlikte coop bir şekilde metin 2 oynamak istiyoruz. Param olmadığı için sunucu kiralayamadım. Birçok files denedim ama düzgün bir şey bulamadım. 1-99, 1-105 Sadece temel oyun files bile olsa bizim için olur. Rica etsem, VirtualBox üzerinden kurup girebileceğim ve içerisinde Client de olan bir full server files paylaşabilir misiniz? Arkadaşım hamachi gibi olan RadminVPN üzerinden bağlanacak.
Files zaten kurulu olursa çok sevinirim.

Forum kullanmayı pek bilmiyorum yanlış yerde konu açtıysam özür dilerim.

Üzerinde çalıştığım 1-99 proje var 2004 - 2008 hali. İşine yararsa sourcesiz gönderebilirim. virtualbox vs. uğraşmazsın windows tabanlı zaten.

Çözüm
Üzerinde çalıştığım 1-99 proje var 2004 - 2008 hali. İşine yararsa sourcesiz gönderebilirim. virtualbox vs. uğraşmazsın windows tabanlı zaten.

Teşekkür ederim, gönderirsen sevinirim. İndirip kurabilecek miyim bakayım. Source gördermesen de olur, zaten çok fazla bilmiyorum. Chatgpt ile filan yardım alarak bir şeyler yapmaya çalıştım. İstersen dc üzerinden veya başka bir şekilde arkadaş ekleyebilirim.

Geri