1-99 temiz bir files paylaşabilir misiniz

• Konuyu açan Konuyu açan eskilerbilir
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 521

eskilerbilir

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
kurulumlarıyla beraber kendimi geliştireceğim test yapabileceiğim files arıyorum 1.99 olması şart değil ama eski tip olursa daha iyi olur bir kaç kişiden istedim 20 k fiyat verildi bilmiyorum bunlar bu kadar pahalımı veya açık kaynak varmı o yüzden konu açma gereği duydum.

Bedava peynir fare kapanında olur, marty alt yapıları kullanabilirsiniz warezdeki en optimal onlar

Bedava peynir fare kapanında olur, marty alt yapıları kullanabilirsiniz warezdeki en optimal onlar
Alacağım files'ın peki iyi bir files olduğunu nasıl anlayacağım hocam bu konuda püf noktalar nedir forumdaki kıdem ve referanslarınamı dikkat etmem gerekli

Alacağım files'ın peki iyi bir files olduğunu nasıl anlayacağım hocam bu konuda püf noktalar nedir forumdaki kıdem ve referanslarınamı dikkat etmem gerekli
sadece kendin gireceksen ve amacın kendini geliştirmekse server açmak değilse 1-99 files diye yaz en beğendiğini indir bence. ama işin sonunda server açmak gibi niyetin varsa sistemleri olduğunda temiz bir altyapıya kendin geçir. hazır files kullanma.

tavsiyem sıfır marty 5.8 indirip üstünde çalışman olacak. Eğer üstünde o kadar uğraştıktan sonra sever açmak gibi bir niyetin olursa, hem elinde hazır filesin olur hem de sıfırdan yaptığın için daha bilgili olursun.

Martysama 5.6 ve mariadb10.11 yeni versiyon altyapısı eklentili ve fixli hali ile satış konumda mevcut. İlgilenirseniz ulaşabilirsiniz.

kurulumlarıyla beraber kendimi geliştireceğim test yapabileceiğim files arıyorum 1.99 olması şart değil ama eski tip olursa daha iyi olur bir kaç kişiden istedim 20 k fiyat verildi bilmiyorum bunlar bu kadar pahalımı veya açık kaynak varmı o yüzden konu açma gereği duydum.
En sağlamı kendi çalıştığın filestir. İleride aldığın bir hata sonucunda en azından nerde ne yaptığını hatırlar sorunu fixleyebilirsin.
Ücretli alıcam diyorsan da sağlam kaynaklardan alabilirsin 20k gibi fiyatlar sourceli satışlarda düşük rakamlar bile diyebilirim.
Ama MartySama 5.8 üzerine kendi çalışman üzerinden ilerlersen senin için daha garanti olur.

benzer bir şey bende arıyorum yok mu acaba şöyle 2019-20-21-22 vb tarihte oyun açılmış warez'e düşen bir 1-99 files

Geri