İstek 1-99 Stabil Files Arıyorum. (2007-2009 tarzı)

Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

xpreda

Üye
Üye
Mesaj
78
Çözümler
1
Beğeni
80
Puan
694
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır files geliştirme konusuna ilgim vardı. İşimden dolayı çoğu zaman vakit bulamıyordum ama şuan artık freelancer moda geçtiğim için bu işlere ayıracak daha çok zaman dilimim oluştu. İşin aslı aylardır oynamak için düzgün 1-99 pvp server aradım ama çoğu hüsran. Çünkü piyasada 3-5 files var üstünde birkaç değişiklik yapıp piyasaya sürüyorlar. Ben artık yeter deyip adam gibi bir şey geliştireyim dedim. Biraz içimi döktüm gibi ama işin aslı şöyle temiz bugsuz stabil bir 1-99 files arıyorum. 2007-2009 tarzlı tek betalı tarzda. 8-10 ay boyunca geliştirmeyi düşünüyorum. Kafamda birçok yenilik kurguladım bunları oyuna entegre etmeye çalışacağım. Ki bu forum da destek bilgi açısından çok güzel sizlerden de ara sıra destek almaya çalışırım. Çünkü pvp geliştirme işine daha önce hiç girmedim. Fakat lua,piton ve c++ konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Sadece işleyişi öğrenmem gerek diye düşünüyorum. Whistle arkadaşın eğitimlerinden ilerliyorum başlangıç seviyesi için yeterlidir herhalde.

1-99 Temiz bir files varsa elinizde ya da farklı bir kaynakta paylaşırsanız çok sevinirim.
 
1-99 yapısı gereği çok fazla sistem, yenilik barindirmadigindan bence hazır bir files satin almak yerine whistle hocamin hazirlamis olduğu gibi bir altyapı files kullanarak baslayabilirsiniz. Eğer işin asıl önemli kısmı(c++, lua, Python) tarafında zorlanmayacaginizi düşünüyorsanız, files üzerinde değişiklikler ve eklentiler yapmanin çok zor olmayacagi kanaatindeyim.
 
Bu filesı videolarda gördüm evet. Ama teşekkür ederim aradığım files tipi değil. Yenilik arayan biri değilim. Fikrimi değiştirirsem dönüş yapacağım teşekkür ederim.
 
Geri
Üst