Source 1-99 Server Files Hediye Herkese- Can Sıkıntısı

beviswork

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
1-99 Server filesimi paylaşma kararı aldım sıkıntıdan aslında :)
herkese keyifli geliştirmeler

Files:

FREEBSD:
FREEBSD Şifresi: 123

Freebsd 11 - Mysql 5.5

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
7.png
8.png
9.png
10.png
11.png
12.png
13.png
14.png
15.png
16.png
17.png
18.png
19.png
20.png
21.png
21_1.png
22.png
23.png
24.png
25.png
26.png
27.png
28.png
29.png
30.png
31.png
32.png
33.png
34.png
35.png
36.png
37.png
38.png
39.png

Merhaba simdi bu altyapı alan veya kiralıyan kisilerin yasadıgı magdurlugu nasıl karsılanıcak veya böyle bi durumda ne oluyor

Merhaba simdi bu altyapı alan veya kiralıyan kisilerin yasadıgı magdurlugu nasıl karsılanıcak veya böyle bi durumda ne oluyor

Açıkcası ben birşey olacağını sanmıyorum :D burası ortadoğu.

Sadece farkındalık artar. Artık insanlar kimlerle iş yapacağını bilmeye başlar en fazla katkı bu olur.

Ben şahsı tanımam etmem iletişimim dahi hiç olmadı fakat daha sonra müşterilerden gelen şikayetleri dinlediğimde şok olacağım şeylerle karşılaştım.

Bazı sunucu sahipleri adresini filan arıyordu gerçi şiddetle ne kadar sorun çözülebilir veya mağduriyet ne kadar giderilir şüpheli.

En fazla forumdan banlanır , mağduriyet ise kalır müşteriye ders olmuş olur. Bazı müşteriler gerçekten çok garip dolandırılmaya alışmış bilmiyorum çok yorum yapmak istemiyorum ama ben bunu görüyorum. Ne kadar anlatırsan anlat anlamıyor beyni almıyor.

Açıkcası ben birşey olacağını sanmıyorum :D burası ortadoğu.

Sadece farkındalık artar. Artık insanlar kimlerle iş yapacağını bilmeye başlar en fazla katkı bu olur.

Ben şahsı tanımam etmem iletişimim dahi hiç olmadı fakat daha sonra müşterilerden gelen şikayetleri dinlediğimde şok olacağım şeylerle karşılaştım.

Bazı sunucu sahipleri adresini filan arıyordu gerçi şiddetle ne kadar sorun çözülebilir veya mağduriyet ne kadar giderilir şüpheli.

En fazla forumdan banlanır , mağduriyet ise kalır müşteriye ders olmuş olur. Bazı müşteriler gerçekten çok garip dolandırılmaya alışmış bilmiyorum çok yorum yapmak istemiyorum ama ben bunu görüyorum. Ne kadar anlatırsan anlat anlamıyor beyni almıyor.
diyelimki Bewisten alınmıs bi filesi baskası tarafından birine kiralanıp veya satıldıgı bi durumda o satın alan veya kiralıyan kisi iade talep edebilirmi yoksa yapıcak bisey yok artık iş isten gecti diyip iş yapabilirmi isleyis nasıl yürüyor onu ögrenmek istedim acıkcası

Biri benden dosyaları alıp başkasına satamadığı için kudurmuş diğeri bedava hizmet alamadığı için ağlamış görünüyor... Herkese bol şans

Oto avda tren muhabbeti var mı bilgi verebilir misiniz ?

Geri