1-120 Files Geliştirme Günlüğü

krmavsr

Üye
Üye
Ticaret Puanı
3
Başlıkta gördüğünüz gibi 1-120 bir files geliştirmeyi planlıyorum. İlk başta temiz files alarak başladım. Şuan oyun old gibi ama birazda yeniye kayan bir tip yapmayı planlıyorum. Oyunda abuk subuk sistemler eklemeyi planlamıyorum. Varsa bana fikir olarak da verebilirsiniz. İlk eklediğim sistemler mob drop ve gm ayarları oldu. 4 envanter eklendi. (droplar rastgele şu anlık) ayrıca desteği için @dardanelton'a teşekkür ederim fix ve kodlamada destek oldu. Bu Arada Pet ve Binek sistemi arıyorum Elinde olan varsa Atabilir mi? (Ücretsiz arıyorum) Güncellemeri paylaşacağım.

Freebsd 14.3
Martysama 5.9

Dosya Eklentileri

• 1789133912567.webp
    1789133912567.webp
    182,3 KB · Gösterim: 68
1789137200257.webp

Dönüşüm İçin 8 Vnum Ayarı Yapıldı. Artık Dönüşüm Npc'sinde 8 tane item belirtebiliyoruz (Navicatten). NPC'Lerin Üstünde Bayraklar çıkıyor (Köylere Göre) Tüm Dönüşümler Old Olan Zırhlara entegre edilip ilk başta 1 tane beta zırhına ve kılıcına dönüşecek.

başarılar dilerim umarım 1.120 sayınız artar ve artık abuk subuk kusmuklu saltanat 55 120 1-99 görmeyiz

başarılar dilerim umarım 1.120 sayınız artar ve artık abuk subuk kusmuklu saltanat 55 120 1-99 görmeyiz
Hahahahaha Bende bıktım gerçekten ama saltanat da iyidir. ben 1-120'de kalmayı pek planlamıyorum. eğer onlineye çekersem bi 4 ay içerisinde 200 250 civarına çekebilirim. Benim niyetim uzun süreli dönecek bir oyun yapmak.

Bundan bir kaç sene önce kimse saltanat sunucuları yapmıyordu yapan ise proje diye yapıp bırakıyordu sunucu açmıyordu
Athenoradan sonra başlayan serüven şuanki saltanat sunucuların büyümesine sebep oldu aptal saptal sistemlerle 1-99 açıp 1 ay kapanan sunuculardan emin ol iyidir en azından 1 aydan fazla süre açık kalıyorlar son zamanlarda saltanat adı açılan oyunların % kaçı saltanata benziyor orasıda tartışılır.

Bundan bir kaç sene önce kimse saltanat sunucuları yapmıyordu yapan ise proje diye yapıp bırakıyordu sunucu açmıyordu
Athenoradan sonra başlayan serüven şuanki saltanat sunucuların büyümesine sebep oldu aptal saptal sistemlerle 1-99 açıp 1 ay kapanan sunuculardan emin ol iyidir en azından 1 aydan fazla süre açık kalıyorlar son zamanlarda saltanat adı açılan oyunların % kaçı saltanata benziyor orasıda tartışılır.
1-99'ları bilemem ama benim niyetim o eskiden yakaladığım zevki almak. Zira ben tr sunucularını oynamayı 2014 15 zamanları bıraktım. en son oynadığım oyun Land of Eu idi. şuan bu filesi bitirsem bile direk açma niyetim yok önce sistemleri sağlamlaştırmak, yaygın hataları fixlemek gibi niyetlerim var.

1-99'ları bilemem ama benim niyetim o eskiden yakaladığım zevki almak. Zira ben tr sunucularını oynamayı 2014 15 zamanları bıraktım. en son oynadığım oyun Land of Eu idi. şuan bu filesi bitirsem bile direk açma niyetim yok önce sistemleri sağlamlaştırmak, yaygın hataları fixlemek gibi niyetlerim var.
Maalesef dostum her birimiz eskileri özlesek de eskinin yerini hiçbirşey tutmaz 2014 yıllarındada files yapıp sunucu açmışlığım var şu dönemde aynı şekilde o zamanın verdiği zevki hiçbirşey tutmuyor , türklerin sunucularına asla ama asla girmiyorum yabancılar bizlerden çok daha iyi iş çıkarıyorlar ve sürdürebilir potansiyelleri daha yüksek.

Maalesef dostum her birimiz eskileri özlesek de eskinin yerini hiçbirşey tutmaz 2014 yıllarındada files yapıp sunucu açmışlığım var şu dönemde aynı şekilde o zamanın verdiği zevki hiçbirşey tutmuyor , türklerin sunucularına asla ama asla girmiyorum yabancılar bizlerden çok daha iyi iş çıkarıyorlar ve sürdürebilir potansiyelleri daha yüksek.

Evet, yabancılarda daha çok geliştirmeye açlık var bizimkilerde fazla yok(Bakın FAZLA yok yazdım herkes demedim). Şahsen koparabildiğimi koparmaya çalışıyorum. 1-120 de kalmak gibi niyetim yok. Bir tek grafik noktasında yokum o kısımıda inşallah bir zaman yaparız. Önceliğim oyunun sağlam altyapısı olması. Farmingi şuan bile çok iyi sadece drop ayarlaması kaldı.

1789165526173.webp

Başlangıç Ekranı TR tipi yapıldı, ek karakteriniz varsa son girdiğiniz karakter seçili kalır. oyunu açınca direk girilebilir yapıldı.

1789165608651.webp
Event Sistemi eklendi ve düzeltildi, Otomatik değil ancak düzeltilebilir.

Geri