1-120 %100 Official Mytin2 Geliştirme Günlüğü.. - Sıfırdan yeni mimari.

play store tarafından 6. reddi yedikten sonra launcher tekrar değiştirildi.

1768448191307.webp

1768448211538.webp

1768448235823.webp

1768448263804.webp

a76.webp

Son düzenleme:
Bu sistem, Mytin2 projesi içerisinde entegre bir oyun modu olarak yer alacak ve yapıyı tamamen farklı bir seviyeye taşıyacak.

Bununla birlikte, Metinopoly artık yalnızca bir fikir değil.

- Kendi oyun altyapısı
- Kutu & kart tasarımları
- Kafeler ve fiziksel dağıtım
için planlanan yapı hazırlıkları..

Metinopoly ;
  • Mytin2 projesi içinde bir sistem olarak,
  • Aynı zamanda mobil platformlar için bağımsız bir oyun olarak konumlandırıldı.
Geriye kalan detayları şimdilik paylaşamıyorum.. Kısaca santranç - mangala tipi kutu ve kart tasarımları.

Bu yalnızca bir güncelleme değil; oyun içi sistem anlayışını ve Metin2 algısını yeniden şekillendirecek bir adım.

delirdim.webp
maloguz2.webp

Hedeflenen esinlenilen oyun ;

1769079650927.webp

Bu sistem, Mytin2 projesi içerisinde entegre bir oyun modu olarak yer alacak ve yapıyı tamamen farklı bir seviyeye taşıyacak.

Bununla birlikte, Metinopoly artık yalnızca bir fikir değil.

- Kendi oyun altyapısı
- Kutu & kart tasarımları
- Kafeler ve fiziksel dağıtım
için planlanan yapı hazırlıkları..

Metinopoly ;
  • Mytin2 projesi içinde bir sistem olarak,
  • Aynı zamanda mobil platformlar için bağımsız bir oyun olarak konumlandırıldı.
Geriye kalan detayları şimdilik paylaşamıyorum.. Kısaca santranç - mangala tipi kutu ve kart tasarımları.

Bu yalnızca bir güncelleme değil; oyun içi sistem anlayışını ve Metin2 algısını yeniden şekillendirecek bir adım.

28580 eklentisini görüntüle28581 eklentisini görüntüle

Hedeflenen esinlenilen oyun ;

28582 eklentisini görüntüle
inisiyatifin doğru yazılıp harakter hızının yanlış yazılması çok garip

Oyun içi grafikleri bambaşka boyuta taşımışın,
Eline sağlık Mükemmel görünüyo.
Başarılar. :)

ciddi misin ben AI yapıyor sanıyordum????? beğenmedim usta

herkesi memnun etmek çok zor. Benim işim o değil. Kartlarda AI tasarımı varmış bu arada sonradan psd ile bölmüş tek tek butonları

kutu oyunu çok umrumda değil daha çok mobil işini takıyorum aynı zamanda m2 içinde oynatabilmek bu kısım önemli benim için tasarım çok takacağım bir şey değil.

Alman oyun şirketi Playa Games GmbH sfgame oyununa benzer olacak , bazı yerlerine çalışanlarından bir kaç kişi bakıyor.

herkesi memnun etmek çok zor. Benim işim o değil. Kartlarda AI tasarımı varmış bu arada sonradan psd ile bölmüş tek tek butonları

kutu oyunu çok umrumda değil daha çok mobil işini takıyorum aynı zamanda m2 içinde oynatabilmek bu kısım önemli benim için tasarım çok takacağım bir şey değil.

Alman oyun şirketi Playa Games GmbH sfgame oyununa benzer olacak , bazı yerlerine çalışanlarından bir kaç kişi bakıyor.
ekteki oyun müthiştir bu arada bakalım iyi şeyler bekliyom

Konuya güncel olarak iyi başlamışsınız fakat sonrasında gereksiz şeylere girişilmiş, %100 resmi bir oyun yapısı yapmak ve GF alternatifi olmak istiyorsanız. Şu anda ekstralar yerine ana işlevler ve sistemler üzerine yüklenmelisin.

Bunlar tek kalemde belirtmek istersek:

Resmi tüm zindanların %100 olarak tamamlanması gerekiyor.
Tüm resmi sistemlerin oyuna %100 olarak dahil edilmesi gerek. (Paralı Asker, Otomatik Av(yeni fonksiyonlar dahil), Canavar Kartı(full) vb.)
Tüm resmi etkinliklerin tamamlanması gerek. (Öbür Dünyaya Seyahat, Hazine Avı, İstila Portalı vb.)
Tüm içeriklerin resmiye göre uyarlanması, drop yapısı vb. şeyler.
Bonusların işlevlerin resmi ile aynı veya çok yakın şekilde ayarlanması gerekiyor.(Tamlık, Element, Düşüş vb. şeyler)

Sonrasında oyuna dahil edilebilir içeriklerde zaten kısıtlamanız yok. Dilerseniz, kart oyunları, yeni etkinlikler, açık arttırma, moba versiyon vb. her şeyi dahil edebilirsiniz. Fakat anladığım kadarıyla resmi alternatif yaratmak istiyorsanız önceliklerinizi değiştirirseniz daha iyi olacaktır. Metin2 TR ve DE forumlarında oyuncuların sık sık önerdiği şeyler mevcut onları dahil edebilirsin bu konuda ciddi özenle hazırlanmış konular mevcuttur.

Patcher(Launcher) şu anda görüntü olarak çok kirli, daha sade bir dizayn tercih etmelisiniz.

Ellerinize sağlık ve başarılar dilerim.
İyi forumlar.

Abi AI de olsa onla bile anlayıp ekleyip düzenleyip yapabilmek bile bir beceri AI yapsa da ekleyemedikten sonra bi anlamı yok takipteyim çok hoşuma gitti. Eline sağlık.

Geri