Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Max Lvl 105 olarak ayarlandı.
70 Lvl'e kadar tüm zırhların texturesi HD olarak ayarlandı.
Yeni (C) Karakter Menüsü ve guild ekranı eklendi.
Başlangıç Lv.1 ve İtemler üstüne giyili ve efsunlu olarak ayarlandı.
Minimap altı tarih saat eklendi.
Öğretmenden ve guiden alınan beceri M1 olarak ayarlandı.
Sorunsuz build alabileceğiniz ova dosyası dosyalar içerisine eklendi. İçe aktarıp çalıştırmanız yeterli olacaktır.
İyi kullanımlar.
Hatırladığım bunlar. Konuya güncelleyebilirsin
Biraz araştırma yaptım ve herşeye rağmen sorun yaşayacak olursanız client ile ilgili, yaptığım araştırma sonucunda kaybetmiş olduğum bütün dosyaları tek bir linkte içeren bir bağlantı linkini sonunda bulabildim büyük ihtimalle client uyuşmamazlık sorununuz varsa çözülecektir(sadece sorun yaşayanlar uygulasın).
Biraz araştırma yaptım ve herşeye rağmen sorun yaşayacak olursanız client ile ilgili, yaptığım araştırma sonucunda kaybetmiş olduğum bütün dosyaları tek bir linkte içeren bir bağlantı linkini sonunda bulabildim büyük ihtimalle client uyuşmamazlık sorununuz varsa çözülecektir(sadece sorun yaşayanlar uygulasın).