- Ticaret Puanı
- 0
ARTEMION SHOP
ARTEMION SHOP
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
TÜRKİYENİN EN BÜYÜK CS2 NFA SATICISI!
21.01.2026
EN UCUZ FİYAT GARANTİSİ

DEĞİŞİM GARANTİSİ

7/24 TEKNİK DESTEK İMKANI

+300 AKTİF MÜŞTERİ
ÜRÜNLER;
TÜM HESAPLARIMIZ RASTGELE BAKİYE, ENVANTER VE OYUN SAYISIYLA GELİR...
CS2 PRIME HESAP RASTGELE ENVANTER - 64.99₺ / STOK : 496
+100 DOLAR ENVANTERLİ RANDOM HESAP - 124.99₺ / STOK : 52
BIÇAK VE ELDİVENLİ RANDOM HESAP - 219.99₺ / STOK : 12
TOPLU ALIMLARDA FİYAT DEĞİŞİR.
- Crypto ile ödeme eklendi!
- Aktif ödeme yöntemleri ; Kredi kartı, Kripto, IBAN
SATIN ALIM İÇİN DİSCORD ÜZERİNDEN EKLEYİN
TELEGRAM ÜZERİNDEN DAHA HIZLI GERİ DÖNERİM
discord.gg/artem
https://t.me/cs2nfa
BEN KİMİM?
UZUN YILLARDIR ÇEŞİTLİ FORUMLARDA AKTİF BİR ŞEKİLDE ÜYELERE YARDIM EDEN BİRKAÇ PLATFORMDA YÖNETİCİ KONUMUNDA GÖREV YAPMIŞ BİRİYİM, YERİ GELDİĞİNDE BEDAVA HESAPLAR PAYLAŞMIŞ YERİ GELDİĞİNDE FORUM KULLANICILARINA TEKNİK DESTEK VERMİŞ, VE FORUMLARDA BİR DÖNEM ÇOK AKTİF OLAN BİR KULLANICIYIM. ZAMANINDA SADECE STREAMING HESAPLARI SATTIM (DISNEY+, NETFLIX) FAKAT ŞUNU GÖRDÜM Kİ TÜRKİYEDE NFA SATICISI YOK, İNSANLAR 15 YAŞINDA FORTNITE SERVERI SAHIPLERİNDEN STOK DİLENİR HALE GELMİŞ VE ARTEMION OLARAK BUNA BİR DUR DEME VAKTİNİN GELDİĞİNİ GÖRDÜM. İYİ ALIŞVERİŞLER İYİ FORUMLAR.
NFA HESAP NEDİR?
NFA Hesaplar, sizin kullanımına sunduğumuz cache login tokenleridir. Yani satın aldıktan sonra size user
ass şeklinde ürün teslim edilmez. Token teslim edilir, tool aracılığıyla normal bir şekilde giriş yapıp hesabı kullanabilmeniz sağlanır, bu hesaplar genellikle biz hileciler tarafından kullanılmaktadır çünkü kimse ana hesabında hile ile oynamak istemez veyahut yeni sıfır bir hesaba yatırım yapıp sonunda ban yemek istemez. Bu hesaplar sizin oyun zevkinizi en yüksek seviyeye çıkartır, düşünün kim eldiven ve bıçak ile ranked modda rage oynamak istemez ki?
TÜRKİYE’DE TEK | EN UCUZ NFA CS2 HESAPLARI 
Zaten ban riski varken FA hesaba para mı gömeceksin?
Ana hesabını yakmak istemiyorsan doğru yer burası.
Aptal rus lobilerinde oynamaktan sıkıldın mı? HvH oynamayı sevmiyor musun?
YOKSA SEN DE BENİM GİBİ
ELDİVEN VE BIÇAKLA YAYINCI LOBİLERİNDE DÖNE DÖNE RAGE Mİ OYNAMAK İSTERSİN!
DOĞRU YERDESİN
Türkiye’de bu fiyatlara satan başka kimse yok.
NET VE AÇIK
NFA NE DEMEK?
- E-posta şifre verilmez.
- Oyuna girilir, oynanır
- Prime + Devasa envanter + rastgele oyunlar vardır.
- E-posta yok
- HAYIR ENVANTERİ KENDİ HESABINA ÇEKEMEZSİN, ÖYLE BİR ŞEY OLSA BİZ ÇEKERDİK NİYE SATALIM 50 TLYE
Ucuz olmasının sebebi budur.
TESLİMAT- Ödeme → hesap bilgileri
- Bekleme yok
- Uzatma yok
PM at → hesabı al → gir oyna
SON SÖZBu hesaplar hile kullananlar ve risk alanlar içindir.
Ne aldığını biliyorsan Türkiye’de EN UCUZ ve TEK seçenek burası.
Stok sınırlı – ZEVK ALMAK isteyenler kaçırmasın.GARANTİ NASIL ÇALIŞIYOR?
ÖNEMLİ ! Ürünün garanti kapsamından çıkmaması için bizden satın alırken video kaydı başlatmanız gereklidir, ürünün bizden aldığınız gibi çalışmadığı görülürse anında değişimi yapılır.
ÖNEMLİ ! Ürünün satışından sonra herhangi bir garanti mevcut değildir, sonuç olarak farklı insanların ödünç alınmış hesaplarını kullanmaktasınız, fakat emin olun hesapların çoğu inaktif bir şekilde bekletilmiş olarak satılmaktadır, yani en uzun kullanım süresi için hesap sahibini işkillendirmeden kullanmanız gerekmektedir.