- Ticaret Puanı
- 0
Luthia 55-120 Kiralık Lisans Hizmeti
Gerçek projelerde sınanmış, güven veren altyapı arayanlar için özel hazırlanmıştır.
Sunmakta olduğumuz sistemler, daha önce Luthia2, Hera2, Yula2 ve Fumela2 gibi ciddi oyuncu kitlesine sahip sunucularda aktif olarak kullanılmıştır. Sadece teknik destek sağlamakla kalmadım; bu projelerin yönetim süreçlerinde doğrudan rol aldım. Sistemler, sadece teoride değil, gerçek oyuncu yükü altında test edildi.
Verdiğimiz hizmet, yalnızca dosya teslimi değil; projeyi ayakta tutacak sağlam bir temel sunmak üzerine kuruludur. Uzun vadeli başarıya odaklı, güvenilir bir sistem arıyorsanız doğru yerdesiniz.
Oyuncuları keyifle oyuna tutan binlerce yenilik ve sistem!
1) 8 Adet Giyilebilir Ekstra Envanter
gyazo.com
2) Otomatik Boss
gyazo.com
3) Genel Sistemler
gyazo.com
4) Mücadale Sistemi
gyazo.com
5) 3 Battlepass Sistemi
gyazo.com
6) Tipli Pet & Binek Sistemi
gyazo.com
7) Fırsatı Yakala Sistemi
gyazo.com
8) 5'li Çark Sistemi
gyazo.com
9) Skill Set Bonus
gyazo.com
Bu paylaşımda yalnızca sistemden bazı görsel örnekler yer almaktadır.
Çok daha fazlası, özel detaylar ve teknik bilgiler için:
Discord üzerinden iletişime geçin
Discord: khaizer
Gerçek projelerde sınanmış, güven veren altyapı arayanlar için özel hazırlanmıştır.
Sunmakta olduğumuz sistemler, daha önce Luthia2, Hera2, Yula2 ve Fumela2 gibi ciddi oyuncu kitlesine sahip sunucularda aktif olarak kullanılmıştır. Sadece teknik destek sağlamakla kalmadım; bu projelerin yönetim süreçlerinde doğrudan rol aldım. Sistemler, sadece teoride değil, gerçek oyuncu yükü altında test edildi.
Dosyalar; dengeli yapı, performans optimizasyonu ve kullanıcı deneyimi açısından özenle düzenlenmiştir.
Kurulumdan teslimata kadar her adımda gerekli ayarlamalar yapılmış şekilde sunulur.
Herhangi bir hata, eksik ya da sorun içermemekte; düzenli olarak güncellenmektedir.
Sorun Çözüm Desteği
Hazır Oyun Yapısı
Hazır Nesne Market
Reklam Desteği
Açılış Desteği
Sms Desteği
Verdiğimiz hizmet, yalnızca dosya teslimi değil; projeyi ayakta tutacak sağlam bir temel sunmak üzerine kuruludur. Uzun vadeli başarıya odaklı, güvenilir bir sistem arıyorsanız doğru yerdesiniz.

1) 8 Adet Giyilebilir Ekstra Envanter

Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
2) Otomatik Boss

Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
3) Genel Sistemler

Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
4) Mücadale Sistemi

Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.