🎮 MMOTutkunları Şu Sıralar Ne Oynuyor?

• Konuyu açan Konuyu açan Pehooi
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 15
  • Gösterim Gösterim 219

Pehooi

BrosleyTR
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba değerli MMOTutkunları, 🌟

Hepimiz zaman zaman farklı oyunlara yöneliyor, bazen eski dostlara (örneğin Metin2 gibi) geri dönüyor, bazen de yepyeni dünyalara adım atıyoruz. Merak ettiğim bir konu var:

Siz şu sıralar hangi oyunları oynuyorsunuz?
Paylaşmak isterseniz, oyun ismini ve birkaç kısa yorumunuzu (örneğin: neden tercih ettiniz, beğendiniz mi, aktif oyuncu sayısı, sunucu durumu gibi) yazarsanız sevinirim.

Benim amacım hem sohbet etmek hem de belki yeni oyunlar keşfetmek. 😊
Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim. İyi oyunlar dilerim! 🎮

(oyun arayışındayım :D)

Merhaba değerli MMOTutkunları, 🌟

Hepimiz zaman zaman farklı oyunlara yöneliyor, bazen eski dostlara (örneğin Metin2 gibi) geri dönüyor, bazen de yepyeni dünyalara adım atıyoruz. Merak ettiğim bir konu var:

Siz şu sıralar hangi oyunları oynuyorsunuz?
Paylaşmak isterseniz, oyun ismini ve birkaç kısa yorumunuzu (örneğin: neden tercih ettiniz, beğendiniz mi, aktif oyuncu sayısı, sunucu durumu gibi) yazarsanız sevinirim.

Benim amacım hem sohbet etmek hem de belki yeni oyunlar keşfetmek. 😊
Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim. İyi oyunlar dilerim! 🎮

(oyun arayışındayım :D)
Benim şu sıralar oynadığımdan ziyade geliştirdiğim ve izlediklerim var oynamaya zaman kalmıyor maalesef :D

Allods, Minecraft

Rubinum, aeldra, elveron videolarındaki dungeonları sıfırdan kendi files ım için yazıyorum çok zevkli hobi. Bazen sıfırdan zindan fonksiyonu lazım oluyor mt2 srcsine yüzde yüz hakim olmadan zorluyor bazen.

Satisfactory iyidir.

Dune: Awakening sarmıştı bir aralar, şimdilerde valorant ağırlıklı ama genelde boş zamanlarımda yapay zekayla mobil uygulama fikirlerimi yazmak aşırı keyif veriyor :) Onun dışında vakit buldukça Metin2 projeleriyle ilgileniyorum keyifli...

Geri