Yardım 🌟 Efsun Bırakmadan Arttırma ve Değiştirme Eklentisi 🌟

• Konuyu açan Konuyu açan TakographiC
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 173
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

TakographiC

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese selam,
Ne yaptıysam şu sistemi/eklentiyi bir türlü yapamadım.

Elinde efsun nesneleri için bu eklenti mevcut olan var mı ?
2026-01-17 06-26-48.gif

uiinventory.py içerisindeki
def SelectItemSlot(self, itemSlotIndex): fonksiyonunu bul ve içerisindeki mouseModule.mouseController.DeattachObject() satırını yorum satırı haline getir dene bakalım bu elindeki efsun nesnesi veya başka bir şeyi bırakmasını engelleyecek ama en basit hali ile ek kontroller gerekebilir. misal elindeki nesne biterse yine silinmeyebilir emin değilim bakmak gerekiyor. ayrıca sadece efsun nesnesinde çalışmasını istiyorsan şu şekilde bir koşul ekleyebilirsin

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
if attachedItemVID != efsun_kod:
    mouseModule.mouseController.DeattachObject()

uiinventory.py içerisindeki
def SelectItemSlot(self, itemSlotIndex): fonksiyonunu bul ve içerisindeki mouseModule.mouseController.DeattachObject() satırını yorum satırı haline getir dene bakalım bu elindeki efsun nesnesi veya başka bir şeyi bırakmasını engelleyecek ama en basit hali ile ek kontroller gerekebilir. misal elindeki nesne biterse yine silinmeyebilir emin değilim bakmak gerekiyor. ayrıca sadece efsun nesnesinde çalışmasını istiyorsan şu şekilde bir koşul ekleyebilirsin

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
if attachedItemVID != efsun_kod:
    mouseModule.mouseController.DeattachObject()
Akşam deneyeceğim teşekkür ederim.​
efsun nesnesini taşırken zehirin üzerine geldi Allahh efsun gitti :) :)
yada efsun atıyosun üzerinde bekledin 55 ortalamayı geçti :)
1 saniye geç çeksen elini lag girse vs hop efsun gitti :d
@farukkaya @Tengrist
Efsunu sürükleyince atmıyor, Yine mausla tıklaman gerekiyor Sadece efsunu tekrar seçip iteme sürüklemiyosun.
Ben kendim mesela efsunu seçip tek tek atmayı iteme sürüklemeyi hiç sevmiyorum :D
Ve bu aşırı kolaylık olmuş..

Efsunu 1 kez seçiyorsun, Efsun değiştirmek yada arttırmak istediğin itemin üstüne getirip yine sol click ile tıklaman gerekiyor.
Efsunu üzerine getirdiğin gibi değiştirmiyo yani :D

Geri