- Ticaret Puanı
- 1
Öncelikle bu konunun "
Merhaba dostlar! Ben Muhammed.
Metin2 platformunda yaklaşık 9.5 yıldır aktifim.
Modelleme tutkusu ise neredeyse çocukluğumdan bu yana içimde bir kıvılcım gibi yanmakta. Zamanla bu kıvılcım, farklı platformlarda yaptığım paylaşımlarla alev aldı 
Bugüne kadar çok sayıda değerli müşteriyle çalışma fırsatım oldu.
Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki hiçbir müşterim ticaretimizden olumsuz şekilde bahsetmedi.
Aksine, hepsi memnuniyetlerini açıkça dile getirdi ve bu da benim için en büyük motivasyon kaynağı oldu!
Güven, şeffaflık ve karşılıklı memnuniyet ilkesini her zaman ön planda tuttum, tutmaya da devam edeceğim.
"Model Ekle" Departmanım Hakkında 
"Model Ekle" departmanımda wareze düşmüş ve birçok kullanıcı tarafından talep gören modelleri detaylı inceleyerek ve sadece ekleme ücreti alarak alıcının filesine eklemesini sorunsuz yapmaktayım.
Önemli Bilgilendirme:
DİKKAT: Modeller varsayılan olarak kostüm şeklinde eklenmektedir. Eğer zırh ve silah olarak entegre edilmesi talep edilirse bu işlem için ayrıca ücret talep edilir.
MR-3D WORK | Satış Kategorilerim 
Zırh & Kostüm
Başlık
Silah
Harita
Obje (Nesne)
Kuşak & Kanat
Oyuncu Pazarı (Private Shop)
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
" forum sitesiyle herhangi bir resmi bağı olmadığını, tüm sorumluluğun şahsıma ait olduğunu belirtmek isterim.

Bazı Müşteri Yorumları
- “Gerçekten profesyonel bir hizmet aldım. Hem fiyat hem de kalite açısından beklentilerimi fazlasıyla karşıladınız. Kesinlikle tavsiye ederim!”
- “İlk defa bir ticaret yaparken bu kadar memnun kaldım. Her şey gerçekten hizmet kalitesi harika, kesinlikle fırsat buldukça ticaret yapacağım!”
- “Satın aldığım GM logosu ve efektler gerçekten çok profesyonelce yapılmış. Teşekkür ederim.”
- “Logo temizleme konusunda gösterdiğiniz özen ve işin kalitesi beni gerçekten etkiledi. Profesyonel bir hizmet.”
- “Her zaman hızlı, kaliteli ve profesyonel bir hizmet alıyorum. Metin2 sunucum için harika işler çıkardınız.”
- “Artemisia karakterim için birkaç model uyarlaması yaptırdım. Çalışma gerçekten harikaydı, her şey tam istediğim gibi oldu. Özellikle zırh ve silah tasarımları çok şık ve karakterime mükemmel uydu. Bu hizmeti kesinlikle tavsiye ederim.”
- “Official silahlar için yeniden yapılandırma talep ettim ve sonuç gerçekten harika! Silahların talebim doğrultusunda yeniden düzenlenmesi büyük bir artı. Teşekkürler!”
- “Serverimize özel 10 tane metin taşı tasarımı yaptırdım. Sonuç gerçekten harika oldu! Tasarımlar tamamen bizim serverimize özgü ve çok şık görünüyor. İstediğimiz her detay çok iyi şekilde işlenmiş, çok memnun kaldım.”
- “Lycan karakteri için iki farklı zırh uyarlaması yaptırdım. Her iki zırh da mükemmel bir şekilde uyarlanmış, titiz bir çalışma yapılmış ve her şey istediğim gibi olmuş. Gerçekten çok memnun kaldım.”

Daha fazlası için :
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
Mevcut Kampanyalar
MR-3D WORK : YAZ KAMPANYASI BAŞLADI.
<< MODEL EKLE'den 2 SET ALANA 1 SET BEDAVA! >>
Hadi
<< MODEL EKLE'den 2 SET ALANA 1 SET BEDAVA! >>
Hadi
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Her 5 set alımında sadece 2.5 setin ücretini ödersiniz!
Yani 5 set al, yarı fiyatını öde!
Bu eşsiz fırsat kısa süreliğine geçerli, hemen değerlendirin!
24688 eklentisini görüntüle
Son düzenleme: