⭐ Metin2 Profesyonel Destek | Stabil ve Hatasız Projeler İçin

umutcanpolat

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
🎯 Profesyonel Metin2 Geliştirme Hizmeti

Merhaba, uzun süredir sektörde edindiğim tecrübeler ile yeniden satış konumu açıyorum.
Metin2 üzerine sıfırdan files kurulumundan oyun içi düzenlemelere kadar birçok alanda profesyonel hizmet sunuyorum.

✅ Sıfırdan Files Hazırlama
✅ Damage Düzenleme
✅ Oyun İçi Drop Ayarlama
✅ Sistem Ekleme & Optimize Etme
✅ Oyun İçi Düzenlemeler (Eventler, NPC, Quest vb.)

Beni tercih edenler için her zaman stabil, hatasız ve uzun süreli projeler sunmayı hedefliyorum.

📌 Daha Önce Yer Aldığım Projeler:​

• Canpolat2 → 3 Sezon​
  • Saen2 → 2 Sezon​
  • Ablukamt2 → 1 Sezon​
  • Balvinmt2 → 6 Sezon​
  • EsilaMt2 → 1 Sezon​
  • Devrim2 → 1 Sezon​
  • Hardemek2 → 1 Sezon​
  • Alaris2 → (Yapım Aşamasında)​
  • Leon2 → 1 Sezon​
  • Rainos2 → 1 Sezon​
  • MasalMt2 → 1 Sezon​
  • AlphaMt2 → 1 Sezon​
    • Omegga2→ Sıfırdan Files Yapılıyor.​

💡 İster sıfırdan bir proje kurmak isteyin, ister mevcut sunucunuza profesyonel dokunuşlar ekletmek isteyin; her zaman yanınızdayım.

Rütbe Sistemi
Uzaktan Market
Oto Bağırma
+40 Adet Aura

📩 İrtibat:

Discord: umutcanpolat
İş Yaptıklarımız :
Her türlü konuda yardımı oluyor . Ticaret konusunda da gayet ılımlı , güvenilir ve tecrübeli birisidir . Tekrardan hayırlı işlerin olsun . Bol kazançlar.​
Daha önce dediğim gibi işinin ehli güvenilirdir.​
satın aldım teslimat sürecinde beklemedeyim ilgi alaka ve iletişimimiz şuana kadar harika ilerliyor teslimat hizmeti tamamlandığında durumu güncelleyeceğim..

//update

src files teslimatı yapıldı, sunucu kurulumu işlemi beklemede kısa sürede halledeceğine inanıyorum..
destek ve çözümsel iletişim sağlıyor umut kardeşime teşekkürler..​
Ticaretimiz olumlu gecti hep sorunsuzca​
daha önce bir çok konuda yardımı desteği oldu tercih eden arkadaşlar pişman olmazsınız saygılarımla - Emin Kocal <3​
Daha önce çokça çalışma fırsatımız oldu güvenilir ve işinin ehlidir tavsiye ederim​

Geri