✨ Crox Games Oyun Hizmetleri✨Yeni Filesler Satışa eklend. ✨Bol referans ✨Sistem ✨ Teknik Destek✨

harunkocer

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
98-99 BİLEK WS SERVER FİLES (500 gerçek online'de oynatılmıştır)
3 sezon oynattıgım Crox2 Filesini isteyene Kiralık, İsteyen Sourceli bir şekilde satmak istiyorum.
Neden satmak veya kiralamak istiyorum.
Artık metin2 tutkumuz Hayatımızın önüne geçiyor, Yeni yollara yelken açmak için bu projeyi bitirme yönünde karar aldım. tanıtımı aşagıdan inceleyebilirsiniz. 3.sezon aktif oyun

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
freebsd 13 ve üzeri
mysql 5.6
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
98 BAŞLANGIÇ – 99 BİTİŞ
KUR AÇ ŞEKLİNDEDİR. A'DAN Z'YE KADAR DÜZENLENDİ.
NESNE MARKETİNDE KOSTÜMLER, SİLAHLAR VS HER ŞEY HAZIRDIR.
HERKES TEK ALAN SAVAŞI SİSTEMİ
BALIK EVENTİ SİSTEMİ
GLOBAL SIRALAMA SİSTEMİ
BLACKJACK – VAR MISIN YOK MUSUN SİSTEMİ
RAIDCALL SİSTEMİ
BALIK BOTU
OYUN İÇİ HWID CHAT BAN PANELİ
OTO BAĞIRMA SİSTEMİ
ZIRH EFEKT SİSTEMİ (GÖKKUŞAĞI TAŞI İLE ALINIYOR)
RONARK SİSTEMİ
HIZLI EKİPMAN SİSTEMİ
EFSUN BOTU
KADİM EFSUN KÜRESİ
AURA VE KANAT SİSTEMİ
PARILTI SİSTEMLERİ (VSLİK SUNUCULARDA OLMAZSA OLMAZ)
SABİT DAMAGE SİSTEMİ
KARAKTER KAYMASI AYARLANMIŞTIR.
SORUNSUZ LONCA SAVAŞI VE CİT SİSTEMİ EKLENTİLERİ – KİLL BAR VS
ZAR ETKİNLİĞİ SİSTEMİ
ANLIK KRAL SİSTEMİ
ANLIK KRAL LONCA SİSTEMİ
OYUN İÇİ NESNE MARKET
K ENVANTER
BUFF ENGELLEME SİSTEMİ
GÖMÜLME VS HİÇBİRŞEY YOKTUR.
DAHA NİCE SİSTEMLER

Screenshot_6.png

Ek-Aciklama-2024-11-21-013701.jpg

Ek-Aciklama-2024-11-21-221617.jpg

Ek-Aciklama-2024-11-21-222559.jpg

Ek-Aciklama-2024-11-22-011348.jpg

Ek-Aciklama-2024-11-22-221020.jpg

Ek-Aciklama-2024-11-28-003310.jpg

Ek-Aciklama-2024-11-28-003317.jpg

Ek-Aciklama-2024-11-29-014051.jpg

Ek-Aciklama-2024-11-29-224411.jpg

Ek-Aciklama-2024-11-29-224433.jpg

Ek-Aciklama-2025-02-23-220452.jpg

Ek-Aciklama-2025-02-27-001053.jpg

Ek-Aciklama-2025-02-27-001621.jpg

Ek-Aciklama-2024-07-05-221011.jpg

Ek-Aciklama-2024-11-20-013002.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1-99 / 1-105 filesimi satıyorum. Aktif oyunda denenmiştir.
Daha yeni bir yapıya geçmek için satıyorum. Eski tarz sevenlere veya eski tarza ufak birkaç sistem eklemek isteyenlere uygun bir files İçinde çok fazla sistem var ve hepsi aç kapa şeklinde - İster packden kapatın ister sourceden.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREEBSD 13 VE ÜZERİ
MYSQL 5.6

OTOMATİK AV İSTEYEN SÜRELİ İTEMLİ OTOMATİK AV İÇİNDE MEVCUTTUR KAPATILABİLİR
OYUNDA NPCLER NPCLERDEN TUT DROPLARA KADAR HAZIRDIR. SADECE EKLEME ÇIKARMA YAPMAK GEREKİYOR İSTEDİĞİNİZE GÖRE
AKTİF EVENTLER ÇİKOLATA GÜL GİBİ
AV GÖREVLERİ ZATEN MYSQL TABLOSUNDAN ÇEKİYOR.
SANDIK AÇMADIR NESNE MARKETTİR HERŞEY SORUNSUZ.
DAHA NİCE SİSTEMLER
Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Screenshot_8.png

Screenshot_12.png
148163 eklentisini görüntüle
Screenshot_13.png

Screenshot_15.png

Screenshot_17.png

Screenshot_16.png

Screenshot_18.png

İRTİBAT İÇİN DİSCORD : croxfire

Müşteri yorumları

İşinin hakkını verene kadar yanınızda verdikden sonrada işim bitti diyip giden biri degil yine her sorunda anlık destek veren güvenilir kaliteli bir insan kendisi ile çalışma şansımız oldu %100 memnuniyet %100 kalite teşekkür ederim tekrardan destekleri için kendisine

Kendisi çok değerli bir kardeşimizdir işinin ehlidir kimseye yapamayacağı şeyi yapıyorum demez yaparım dediyse o işi yapar yarım bırakmaz <3

kendisi çok deneyimli tecrübeli ve bilgili bir kardeşimizdir. kendisi ile çalışma fırsatımız oldu işini hızlıca bitirip sistemi tarafımıza teslim etdi. güvenilirdir. gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

Kendisi ile çalışma fırsatı bulduk işinin ehli cok güzel bir kişilik kalite işleriniz için mutlaka çalışın :)

İşinin ehli denebilecek nadir kişilerden.. Sattığı ürünün,sistemin arkasında duran Gerek teknik destek gerekse Files yönünden ne sorununuz varsa çözebilecek kimseyide yarı yolda bırakmayacak birisidir arkadaşım olduğu için söylemiyorum bende öncesinden tanımıyordum beraber iş yapınca anladım.
Hayırlı Satışlar Olsun Hocam .

Güvenilir satıcı, güncel :)

Harun bey'le yeni calışmaya başladım herşeyde cok başarılı teslimat olsun ilgi alaka 10 üzerinden 10 diyebilirim yakınlığı cok hoşuma gitti 7/24 msjlarımıza cevap veriyor yani cok rahatlıkla alabilirsiniz arkadaşlar. kalite iş istiyorsanız Harun beyle calışabilirsiniz harun beye tşk ederim bu projemde bana destek oldugu icin..
Hayırlı satışlar Harun'um, kendisi tanıdığım iyi bir insan. Yaptığı işte iyidir.

Son düzenleme:
Geri