Yardım şifreli root,locale,icon vb dosyaları açmadaki problem.

• Konuyu açan Konuyu açan samedovich
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 55
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

samedovich

Yeni Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba,

51 K Game ve Client & TXT db kullanmaktayım (Sunucu hizmeti) src elimde değil. oyuna yeni itemler ve arkaplan resimleri gibi değişiklikler yapacağım için, root,icon ve locale dosyalarını açmam gerekiyor. Lakin elimdeki client'de dosyalar root.metin2 , locale.metin2 gibi uzantılara sahip ve açılamıyor, sunucu hizmetim sadece bunları istememe rağmen absürt bir fiyat çıkarıp ücret istedi. Sadece bu dosyaları açıp editlemem gerekli o yüzden bu dosyaları hangi yöntemle açıp kapayabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

Not: EterManager yöntemiyle denemek istedim lakin source elimde olmadığı için o key ve indexler yok yada ben nereden bulacağımı bilmiyorum.

pack.webp

bazı kişiler unpack ediyorlar ama yolu nedir bilmiyorum. Hangi filesi kullanıyorsunuz belki paylaşılmış dosyaları mevcutsa keylere ulaşabiliriz

bence hocam srcsiz files intihar gibi bir şey heleki bilişim filesı, açsanız da kapamaya uğraşacaksınız otopacker ile dosyaların değiştirilmemesini de sağlamış olabilirler

Geri