Yardım şeytan kulesi 9. kata direkt çıkma

• Konuyu açan Konuyu açan Ayaz22
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 195
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Ayaz22

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
sa arkadaşlar şeytan kulesine 9 kata direk çıkma boss kesip aşa inme nasıl yaparız

Tek kat kule kullanabilirsin direkt. Ufak bi araştırma ile bu sistemi bulabilirsin.

2691 6820 warp kodu bu ama ısınlanıcagını pek sanmam vadiye bi yere ışınlar sanırsam cunku ayar yapılması gerekiyor direk 9.kata ışınlanman

2691 6820 warp kodu bu ama ısınlanıcagını pek sanmam vadiye bi yere ışınlar sanırsam cunku ayar yapılması gerekiyor direk 9.kata ışınlanman icin
Eywallah hocam dediign gibi araştırmalarımı yapıp ilakş bulurum saolasın

Zaten öyle birşey yaptım odadan bossu kesinceatmasını yapamadım süre olayını
bossu kesip 30 saniye sonra dışarı atmasını istiyorsan eğer şu şekilde bir şey yazabilirsin örnek olarak bırakıyorum. bunu kendi kodlarına göre düzenleyebilirsin eğer sorun çıkarırsa. ( indexleri kontrol et )

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
        when 1093.kill with pc.in_dungeon() and pc.get_map_index() >= 660000 and pc.get_map_index() < 670000 begin
            d.setf("azrail_dead", 1)
            d.notice("Lusifer'i mağlup ettiniz! 30 saniye sonra ışınlanacaksınız.")
            notice_all(pc.get_name().." grubu, Lusifer'i mağlup etti!")
            server_timer("devil_end_jump", 30, d.get_map_index())
        end

when devil_end_jump.server_timer begin
            if d.select(get_server_timer_arg()) then
                d.clear_regen()
                d.exit_all()
            end
        end

İndex 64 65 kod içerigi
bossu kesip 30 saniye sonra dışarı atmasını istiyorsan eğer şu şekilde bir şey yazabilirsin örnek olarak bırakıyorum. bunu kendi kodlarına göre düzenleyebilirsin eğer sorun çıkarırsa. ( indexleri kontrol et )

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
        when 1093.kill with pc.in_dungeon() and pc.get_map_index() >= 660000 and pc.get_map_index() < 670000 begin
            d.setf("azrail_dead", 1)
            d.notice("Lusifer'i mağlup ettiniz! 30 saniye sonra ışınlanacaksınız.")
            notice_all(pc.get_name().." grubu, Lusifer'i mağlup etti!")
            server_timer("devil_end_jump", 30, d.get_map_index())
        end

when devil_end_jump.server_timer begin
            if d.select(get_server_timer_arg()) then
                d.clear_regen()
                d.exit_all()
            end
        end
eywallah hocam

Geri