Çözüldü İtem stackleme sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan zafer61
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 23
  • Gösterim Gösterim 119
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.

zafer61

Yeni Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
metin2 files gelişimine 1 hafta önce başladım. yazılım bilgi seviyem yok denecek kadar az. en son itemlerin üst üste gelmesine yönelik (yeşil güç yeşil efsun vb.) item protodan değişiklikler yaptım ama yaşadığım sorunlar sebebiyle araştırmaya düştüm. uiInventory.py dosyasında yaptıgım değişiklik sonrasında oyuna girerken atıyor. sorunu çözemedim acemi olduğum için. sorunun ne olduğu ve çözümü konusunda desteğe ihtiyacım var.
herkese teşekkür eder yeni yılını kutlarım :)

Dosya Eklentileri

hocam sonunda girdi. aynı dediğin gibi ama ben tab' a basınca nokta bokta koyarak gidiyor. farklı bir tuşu mu var hocam. ancak kopyala yapıştır yaparak koyabildim işareti
.py dosyalarında öyle malesef. Manuel koyabilrsin yada 4 boşluk 1 tab demek tümünü değiştir diyerek hepsini tek seferde düzeltebilirsin. .cpp yada .hda tabı koyuyoda .pyde böyle malesef.

hocam sonunda girdi. aynı dediğin gibi ama ben tab' a basınca nokta bokta koyarak gidiyor. farklı bir tuşu mu var hocam. ancak kopyala yapıştır yaparak koyabildim işareti
nokta koymasının sebebi notepad ayarlarından tercihler sonra dil menüsü en sag tarafta sekme ayarları var ordan python secip varsayılan değeri kullan dersen düzelir sorunun

nokta koymasının sebebi notepad ayarlarından tercihler sonra dil menüsü en sag tarafta sekme ayarları var ordan python secip varsayılan değeri kullan dersen düzelir sorunun
1767221975640.webp

Tam olarak nerde :D

Geri