İstek İkarus V1

• Konuyu açan Konuyu açan cptridvann
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 110
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

cptridvann

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar, elinde ikarus v1'in grid rework halinin full versiyonu olan var mı? galiba önce ira rework ekleyip sonra grid rework yapıyormuşuz ama çok hata alan var sanırım epey uzman olmak gerekiyor eklemek için, eğer bu görünüme sahip versiyonunun elinde full versiyonu olan varsa ve verebilirse çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.

1764021756757.webp

Eğer sistem sökme hakkında bilgin varsa Legendy v4'ten ikarus söküp üzerine diğer forumda (Ikarus Offshop Grid Rework& Shop Search) adı altında paylaşılan konuyu kurabilirsin.Belki dosyaları toparlayıp paylaşabilirim ama söz veremiyorum.İyi forumlar.

Eğer sistem sökme hakkında bilgin varsa Legendy v4'ten ikarus söküp üzerine diğer forumda (Ikarus Offshop Grid Rework& Shop Search) adı altında paylaşılan konuyu kurabilirsin.Belki dosyaları toparlayıp paylaşabilirim ama söz veremiyorum.İyi forumlar.
Öncelikle çok teşekkürler hocam, maalesef sistem sökmeyi bir türlü beceremiyorum yani build kısmını bile geçemiyorum aslında aratıp her ifdef olan kısmı alıp kopyalıyorum ama bir şeyleri yanlış yapıyorum galiba bilmiyorum. Eğer paylaşma şansınız olursa gerçekten çok müteşekkir olurum, yine de düşünmeniz bile yeterli.

İyi forumlar diliyorum.

v1 hem eski hem de içerisinde kopyalamalar mevcut bunun yerine v2 sürümünüzü kullanmanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler fakat bildiğim kadarıyla v2 sürümü c++20 falan istiyor, onu yapabileceğimi pek zannetmiyorum. Peki Dracary's nasıl acaba? kullanılır mı yani ikarus v1 ya da v2 yerine? bilinen bir bug'u falan var mı aynı şekilde kopyalama vs gibi?

Geri