Yardım İkarus Sadece Pazar İsmi Gözüküyor

• Konuyu açan Konuyu açan waeryl
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 121
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

waeryl

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese selamlar, İkarus offlineshopu başka bir filesten sökerek kendi altyapıma ekledim, aramaı camı, shop vs gayet stabil sorunsuz çalışıyor fakat pazarların sadece ismi gözüküyor, pazar simgeleri gözükmüyor nerede hata yapmış olabilirim veya başına gelen var mı ?
1756084575997.webp

Sorun çözüldü söktüğüm filesta shop.gr2 dosyası eksikmiş başka bir filesten sökerek sorunu giderdim konu kapatılabilir teşekkürler.

Sorun çözüldü söktüğüm filesta shop.gr2 dosyası eksikmiş başka bir filesten sökerek sorunu giderdim konu kapatılabilir teşekkürler.
Konuda yazdığını yanlış anlamışım. Simge görünmüyor dediğinde penceredeki simgelerden bahsediyorsun sanmıştım.

Konuda yazdığını yanlış anlamışım. Simge görünmüyor dediğinde penceredeki simgelerden bahsediyorsun sanmıştım.
valla hocam uykusuzluktan çok garip bi durumdaydım gr2 yazmak aklıma gelmedi simge yazdım, haftalardır ikarus ile uğraşıyorum kafa kalmadı artık :D şimdi de emoji sistemini kurdum ama emojiler gözükmüyor onu çözmem lazım :D

Geri