İstek İkarus grid'e uyumlu pazar arama sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan matraxf
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 203
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

matraxf

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
arkadaşlar istediğim şey ticaret camı değil aşağıdaki görsele benzer birşey arıyorum bildiğiniz sökebileceğim bir fileste varmı? veya ücretli şekilde yapabilecek olan ?

1754752731615.webp

Elimde Mevcut Dahasıda Var İyice Bakmam Gerekıyor Yanlış Dosya Atmak İstemiyorum Uyarlama Yapabilirsinde Çalışma Yaparak

Boşu Boşuna 20 Bin Fiyat Verenlerden Almanıza Gerek Yok Bulup Konuya Dahil Edicem Sistem Yabancısı Oldugum İçin İkarus Shop Ait Arama Camı 10 Tane Varda Emın Olmak İçin Güzel Bir Şekılde Ayıklamam Gerekıyor Yanlış Dosya Atmak Istemıyorum

Son düzenleme:
Elimde Mevcut Dahasıda Var İyice Bakmam Gerekıyor Yanlış Dosya Atmak İstemiyorum Uyarlama Yapabilirsinde Çalışma Yaparak

Boşu Boşuna 20 Bin Fiyat Verenlerden Almanıza Gerek Yok Bulup Konuya Dahil Edicem Sistem Yabancısı Oldugum İçin İkarus Shop Ait Arama Camı 10 Tane Varda Emın Olmak İçin Güzel Bir Şekılde Ayıklamam Gerekıyor Yanlış Dosya Atmak Istemıyorum
Sen ne anlatıyorsun anlattığını kendin anlıyor musun ondan da emin değilim senin gözünde her şey varez paylaşılmış kolay geliştirilebilir. Şuanda konu açan arkadaşla anlaştık yapıyorum zaten bitince görsel paylaşırım.

Geri