Ücretli Saltanat Metin2 Files Arıyorum

Screw

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Saltanat tipi eski sistem değilde yeni sistemi (en azından şuankine yakın) olan files arıyorum (wslik değil) lycan ve artemisası olcak. Olan birisi varsa iletişime geçerse çok iyi olur.

prison break GIF

güzel yapmışsın bu arada harbi eline sağlık ne kadar istiyon
satamam şuan ya o işin şakasıydı tamamlamadım filesi henüz. tamamlayınca bakılır fiyatına ama şuan ilgilendiğim işler başka.

yok ya onu bende anladım bittiğinde ne kadar fiyatı olur tahmin anlamında sordum
bilmem ki hiç dolu files satmadım ama files değerli çünkü pyleri orjinal saltanattan kullanmaya çalışıyorum mümkün olduğunca. dandik bir iş yapmıyorum yani.

bilmem ki hiç dolu files satmadım ama files değerli çünkü pyleri orjinal saltanattan kullanmaya çalışıyorum mümkün olduğunca. dandik bir iş yapmıyorum yani.
onu farkettim benim anlamadığım root tarafındaki pyleri nasıl kullanıyorsun uitaskbar kısmına falan baktım şifrelenmişlerdi ve evet dandik iş yapmadığını kesinlikle anladım zaten videolar var diğer saltanat tipi fileslerle bir tutulamaz diye düşünüyorum aynı şekilde lalecinin de öyle olduğunu düşünüyorum güzel bir files var onlardada

onu farkettim benim anlamadığım root tarafındaki pyleri nasıl kullanıyorsun uitaskbar kısmına falan baktım şifrelenmişlerdi ve evet dandik iş yapmadığını kesinlikle anladım zaten videolar var diğer saltanat tipi fileslerle bir tutulamaz diye düşünüyorum aynı şekilde lalecinin de öyle olduğunu düşünüyorum güzel bir files var onlardada
decrypt edilmiş root dosyasını atmıştı bana o sayede kullanıyorum

Geri