hocam bunu gördümde ilgimi çekmedi interfacede güncel değil pet atakta yokmus sanırsam yanlıs anlamayın karalamak kötülemek için demiyorum ama suanki haline benzemiyorLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
en iyi 2. sts filesidir.
en iyisi şu an açık zaten.
10 bin tlye yarım bıraktığımı vereyimEn az 20 bin tl vereceksen hazırlayayım![]()
1. si hangisiLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
en iyi 2. sts filesidir.
en iyisi şu an açık zaten.
öyle olmaz ya 50k atayım ibanaEn az 20 bin tl vereceksen hazırlayayım![]()
Dur şurada adama yardımcı oluyorum mskfjshd10 bin tlye yarım bıraktığımı vereyim![]()
hasanmacit derin düşünceler içinde10 bin tlye yarım bıraktığımı vereyim
1. si hangisi![]()
10 bin tlye yarım bıraktığımı vereyim
1. si hangisi![]()
sağol valla reis ya sen olmasan napardıkDur şurada adama yardımcı oluyorum mskfjshd
para vermiyim birlikte hazırlayak nasıl fikirEn az 20 bin tl vereceksen hazırlayayım![]()
allah bilir neler eksiktir10 bin tlye yarım bıraktığımı vereyim
1. si hangisi![]()
pet ve gameplay eksik. istiyosan peti ayarliyim saldırır ama questi ile uğraşamam. gameplayi ayarla aç oyunu.allah bilir neler eksiktir![]()
Çok kötü jsjdjsjpara vermiyim birlikte hazırlayak nasıl fikir![]()
güzel yapmışsın bu arada harbi eline sağlık ne kadar istiyonpet ve gameplay eksik. istiyosan peti ayarliyim saldırır ama questi ile uğraşamam. gameplayi ayarla aç oyunu.
tüm güncellemeler şurada var aç oku
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
satamam şuan ya o işin şakasıydı tamamlamadım filesi henüz. tamamlayınca bakılır fiyatına ama şuan ilgilendiğim işler başka.güzel yapmışsın bu arada harbi eline sağlık ne kadar istiyon
yok ya onu bende anladım bittiğinde ne kadar fiyatı olur tahmin anlamında sordumsatamam şuan ya o işin şakasıydı tamamlamadım filesi henüz. tamamlayınca bakılır fiyatına ama şuan ilgilendiğim işler başka.
bilmem ki hiç dolu files satmadım ama files değerli çünkü pyleri orjinal saltanattan kullanmaya çalışıyorum mümkün olduğunca. dandik bir iş yapmıyorum yani.yok ya onu bende anladım bittiğinde ne kadar fiyatı olur tahmin anlamında sordum
onu farkettim benim anlamadığım root tarafındaki pyleri nasıl kullanıyorsun uitaskbar kısmına falan baktım şifrelenmişlerdi ve evet dandik iş yapmadığını kesinlikle anladım zaten videolar var diğer saltanat tipi fileslerle bir tutulamaz diye düşünüyorum aynı şekilde lalecinin de öyle olduğunu düşünüyorum güzel bir files var onlardadabilmem ki hiç dolu files satmadım ama files değerli çünkü pyleri orjinal saltanattan kullanmaya çalışıyorum mümkün olduğunca. dandik bir iş yapmıyorum yani.
decrypt edilmiş root dosyasını atmıştı bana o sayede kullanıyorumonu farkettim benim anlamadığım root tarafındaki pyleri nasıl kullanıyorsun uitaskbar kısmına falan baktım şifrelenmişlerdi ve evet dandik iş yapmadığını kesinlikle anladım zaten videolar var diğer saltanat tipi fileslerle bir tutulamaz diye düşünüyorum aynı şekilde lalecinin de öyle olduğunu düşünüyorum güzel bir files var onlardada
kim o hayırlı vatandaşdecrypt edilmiş root dosyasını atmıştı bana o sayede kullanıyorum