M Mercia2 Üye Üye Mesaj 43 Beğeni 2 Puan 91 Ticaret Puanı 0 Bugün: 00:06 #1 Hali hazırda bir mal ekledim her yolu denedim fakat isinlaninca bu şekilde oluyor ücretli yardimci olucak var mı
Hali hazırda bir mal ekledim her yolu denedim fakat isinlaninca bu şekilde oluyor ücretli yardimci olucak var mı
BOZOK 𝐘 𝐌 𝐈 𝐑___𝐖 𝐎 𝐑 𝐊 Gold Üye Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.360 Çözümler 79 Beğeni 2.465 Puan 1.860 Ticaret Puanı 1 Bugün: 00:18 #2 Eklemek istediginiz mapî belirleyin bir köseye koyun ben size yardımcı olurum yarın musait vakitte
K krmavsr Üye Üye Mesaj 67 Çözümler 1 Beğeni 8 Puan 424 Ticaret Puanı 0 Bugün: 00:24 #3 BOZOK demiş ki: Eklemek istediginiz mapî belirleyin bir köseye koyun ben size yardımcı olurum yarın musait vakitte Hepsini görmek için tıklayın... aslan abim yaparım diyorsa yapar
BOZOK demiş ki: Eklemek istediginiz mapî belirleyin bir köseye koyun ben size yardımcı olurum yarın musait vakitte Hepsini görmek için tıklayın... aslan abim yaparım diyorsa yapar
M Mercia2 Üye Üye Mesaj 43 Beğeni 2 Puan 91 Ticaret Puanı 0 Bugün: 00:27 #4 BOZOK demiş ki: Eklemek istediginiz mapî belirleyin bir köseye koyun ben size yardımcı olurum yarın musait vakitte Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkürler hocam yarın saat kaç gibi bu saatler sizin için uygun mu
BOZOK demiş ki: Eklemek istediginiz mapî belirleyin bir köseye koyun ben size yardımcı olurum yarın musait vakitte Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkürler hocam yarın saat kaç gibi bu saatler sizin için uygun mu
M Mercia2 Üye Üye Mesaj 43 Beğeni 2 Puan 91 Ticaret Puanı 0 Bugün: 00:28 #5 BOZOK demiş ki: Eklemek istediginiz mapî belirleyin bir köseye koyun ben size yardımcı olurum yarın musait vakitte Hepsini görmek için tıklayın... Şimdi herşeyi ekli sadece kontrol etmek için bağlanabilirmisiniz 5 dk müsaitseniz
BOZOK demiş ki: Eklemek istediginiz mapî belirleyin bir köseye koyun ben size yardımcı olurum yarın musait vakitte Hepsini görmek için tıklayın... Şimdi herşeyi ekli sadece kontrol etmek için bağlanabilirmisiniz 5 dk müsaitseniz
BOZOK 𝐘 𝐌 𝐈 𝐑___𝐖 𝐎 𝐑 𝐊 Gold Üye Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.360 Çözümler 79 Beğeni 2.465 Puan 1.860 Ticaret Puanı 1 Bugün: 00:28 #6 Mercia2 demiş ki: Teşekkürler hocam yarın saat kaç gibi bu saatler sizin için uygun mu Hepsini görmek için tıklayın... Aksam 6 gibi size eklerim ücretinizde sizde kalsın hocam
Mercia2 demiş ki: Teşekkürler hocam yarın saat kaç gibi bu saatler sizin için uygun mu Hepsini görmek için tıklayın... Aksam 6 gibi size eklerim ücretinizde sizde kalsın hocam
M Mercia2 Üye Üye Mesaj 43 Beğeni 2 Puan 91 Ticaret Puanı 0 Bugün: 00:29 #7 BOZOK demiş ki: Aksam 6 gibi size eklerim ücretinizde sizde kalsın hocam Hepsini görmek için tıklayın... O saatte işte oluyorum hocam da bu saatte geliyorum işten denk gelmiyor o zaman
BOZOK demiş ki: Aksam 6 gibi size eklerim ücretinizde sizde kalsın hocam Hepsini görmek için tıklayın... O saatte işte oluyorum hocam da bu saatte geliyorum işten denk gelmiyor o zaman
BOZOK 𝐘 𝐌 𝐈 𝐑___𝐖 𝐎 𝐑 𝐊 Gold Üye Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.360 Çözümler 79 Beğeni 2.465 Puan 1.860 Ticaret Puanı 1 Bugün: 00:31 #8 Mercia2 demiş ki: O saatte işte oluyorum hocam da bu saatte geliyorum işten denk gelmiyor o zaman Hepsini görmek için tıklayın... Suan icin musait vakitligim yok eger isiniz acele ise ucretli yaptırabilirsiniz
Mercia2 demiş ki: O saatte işte oluyorum hocam da bu saatte geliyorum işten denk gelmiyor o zaman Hepsini görmek için tıklayın... Suan icin musait vakitligim yok eger isiniz acele ise ucretli yaptırabilirsiniz
TakographiC Gold Üye Gold Üye MT Üye Mesaj 214 Çözümler 4 Beğeni 195 Puan 364 Ticaret Puanı 0 Bugün: 00:32 #9 Dc'den ekleyin, yardımcı olayım ücret vermenize gerek yok, DC : takoderler