- Ticaret Puanı
- 0
foxfs yok kiknk foxfs klasoru ve clıent srcden komple hepsının ıcınde grepwin le arama yapsana pack uzantısını
foxfs yok kiknk foxfs klasoru ve clıent srcden komple hepsının ıcınde grepwin le arama yapsana pack uzantısını
şuanda full tarama yapıyorum bakalım ilgin için teşekkürler bu aradamakepack
öyle şeyler kullanmıyorum maalesef ya bi sebepten dolayıanydesk verırmısın ozelden
bi bakayım
aga bende naci baglanamadımherşeyi sorunsuz yaptım start verdim ama ch gelmiyor
sen normal kurduğunda ch acıldımı kanka yoksa extra birşey yaptın mı navicat kolay da chler gelmiyor sunucudaaga bende naci baglanamadım
lisans kaldır normal kurulum yaptık bende nacı hatası alıyorum ıp adres hatasısen normal kurduğunda ch acıldımı kanka yoksa extra birşey yaptın mı navicat kolay da chler gelmiyor sunucuda
lisansı nerden kaldırdın kanka hangi kodlardalisans kaldır normal kurulum yaptık bende nacı hatası alıyorum ıp adres hatası
Hello. Why can't I open the exe program I compiled? Whenever I double-click the client program, nothing happens, there is no error, and I can't open the login window. I can't even open the exeTekrardan merhabalar bu konu üzerinden bana ulaşanlar oldu baya files'ı kurar mısın diye client ve server sourceleri atıyorum buraya
Server Source Linki:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Client Source Linki:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Hello. Why can't I open the exe program I compiled? Whenever I double-click the client program, nothing happens, there is no error, and I can't open the login window. I can't even open the exeEmeğinize sağlık22977 eklentisini görüntüle