Yardım Üçüncü el'i affect olarak vermek

• Konuyu açan Konuyu açan matraxf
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 41
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

matraxf

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar örneğin 70002 vnumlu üçüncü eli item_proto'da
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
70002    µµµÏÀÇ Àå°©(¼±¹°¿ë)    ITEM_USE    USE_AFFECT    1    ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_PKDROP | ANTI_STACK | ANTI_MYSHOP | ANTI_SAFEBOX    ITEM_STACKABLE | LOG    NONE    NONE    0    0    0    0    0    LIMIT_NONE    0    LIMIT_NONE    0    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    503    0    50    18000    0    0    0    0    0

bu şekilde düzenliyorum fakat iteme sağ tık yaptığımda affect geliyor ve sonra direkt siliniyor
AFFECT_SAFEBOX = 502, // PREMIUM_SAFEBOX,
AFFECT_AUTOLOOT = 503, // PREMIUM_AUTOLOOT,
AFFECT_FISH_MIND = 504, // PREMIUM_FISH_MIND,

affect.h bu şekilde nerde yanlış yapıyorum

Arkadaşlar örneğin 70002 vnumlu üçüncü eli item_proto'da
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
70002    µµµÏÀÇ Àå°©(¼±¹°¿ë)    ITEM_USE    USE_AFFECT    1    ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_PKDROP | ANTI_STACK | ANTI_MYSHOP | ANTI_SAFEBOX    ITEM_STACKABLE | LOG    NONE    NONE    0    0    0    0    0    LIMIT_NONE    0    LIMIT_NONE    0    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    503    0    50    18000    0    0    0    0    0

bu şekilde düzenliyorum fakat iteme sağ tık yaptığımda affect geliyor ve sonra direkt siliniyor
AFFECT_SAFEBOX = 502, // PREMIUM_SAFEBOX,
AFFECT_AUTOLOOT = 503, // PREMIUM_AUTOLOOT,
AFFECT_FISH_MIND = 504, // PREMIUM_FISH_MIND,

affect.h bu şekilde nerde yanlış yapıyorum
İteme tıkladığında çalışan kodu yazar mısın

Geri