Çözüldü Çok acil yardım ücretli ücretsiz

• Konuyu açan Konuyu açan legendxxx
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 141
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

legendxxx

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba arkadaşlar clientm bazı pclerde log veriyor nerede hata var ücretli ücretsiz yardımcı olabilecek varmı lütfen kolay gelsin hata veren pc lerde ki log

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Yok hocam net kafede deniyorum sağlam PC'ler bazılarında oluyor denemek isterseniz
İntel ile alâkalı sankim
Verdiğin dump dosyası Nvidia sürücülerinden hata vermiş. İzinsiz veya var olmayan bir belleğe erişmeye çalıştığı için patlıyor.
SOFTWARE_NX_FAULT

Dolayısıyla muhtemelen bu hatayı sadece Nvidia kullanıcıları yaşıyor. Ben de Nvidia kullanıyorum ve verdiğin linkteki .exe dosyası bende de açılmadı.

Grafiklerle veya directx ile alakalı yaptığın değişiklikleri geri almayı dene. Bunun çözümü için derin bir inceleme gerekir. (Eğer ne yaptığınızı bilmiyorsanız.)

Verdiğin dump dosyası Nvidia sürücülerinden hata vermiş. İzinsiz veya var olmayan bir belleğe erişmeye çalıştığı için patlıyor.
SOFTWARE_NX_FAULT

Dolayısıyla muhtemelen bu hatayı sadece Nvidia kullanıcıları yaşıyor. Ben de Nvidia kullanıyorum ve verdiğin linkteki .exe dosyası bende de açılmadı.

Grafiklerle veya directx ile alakalı yaptığın değişiklikleri geri almayı dene. Bunun çözümü için derin bir inceleme gerekir. (Eğer ne yaptığınızı bilmiyorsanız.)
grafiklerle ilgili tüm değişikleri geri aldım sorun devam ediyor .s

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri